2777
2789
عنوان

خیانت

88 بازدید | 8 پست

سلام ..

بچه ها یسوال

یکی از دوستام متاهله سه بچه داره

حالا چن ماهه یکی اومده تو زندگیش و میخاد بخاطر این پسره از شوهرش جدا شه . چون پسره بهش وعده ازدواج اینا داده و گفته بهترینها برات میکنم خیلی زیبایی و این حرفها . با همدیگه وارد رابطه شدن . اصلا دیگه محل بچع هاشم نمیزاره . همش فقط فکر رویا ساختن با اون پسرس . من مچشو گرفتم ولی این زن قسم بچه ها و برادر ایناشو میخوره میکه دورغه ولی خودم با چشا خودم پیامها رو دیدم عکسای س ک س ی براش فرستاده بود و چقد پیامهای عاشقانع و تازه رفتاراش دیگه خیلی بدتر ضایعس ‌ . از زندگیش دست کشیده . هر چی شوهرش میاد سمتش دوستم میگه نمیخامت . اصلا عقل از سرش پریده برا اون پسره . یعنی واقعا این پسره میخوادش ؟ و ب فرض طلاق بگیرخ باهاش ازدواج میکنه این پسره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنه میگه از اول شوهرمو نمیخاستم بخاطر مادرم ک بهم رو زد باهاش ازدواج کردم 

گفتم اون رفتازهای با شوهرت داشتی نمیگف ک دوسش نداشتی . بخاطرش همه کار میکردی . و بعدش اگر نمیخاستیش بچه اول رو اوردی بچه ها بعدیو برا چی خاستی . کلا همش داره شوهرشو بد نشون میده از بدیهاش میگه و قبلا ک من از رابطش با پسره نفهمیده بودم تعزیف این پسره میداد

تو ایسنتا اول خودشو پسره بحثی بودن . پسره مسخرش میکرد اینم فحشش میداد . بهش گفتم بدبخت این فقط میخاد انتقام این رفتارها بگیره ازت . داری با زبون خوش نابودت کنه