چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلی سخته منکه مادرم همش خونه نشسته ن بیرون ن مسافرتی هیچی سه تا پسر بی غیرت داره ک میگن مامان دیوان ...
عزیزدلم😔
سعی کن تا فرصت داری کنارش باشی
منم تمام خرید و آشپزی و دوا دکتر پدرومادرم با منه
هر روز صبح میرم خونشون و ناهارشونو دادم میام خونم
خواهرم با پدرومادرم زندگی میکنه
عزیزدلم😔 سعی کن تا فرصت داری کنارش باشی منم تمام خرید و آشپزی و دوا دکتر پدرومادرم با منه هر روز ...
درد بی درمون یه واقعا سخته منکه جیگرم میسوزه غروبا مادرم یکهو میزنه سرش ک بره لباس می پوشه و میره بیرون دوباره میاد اصلا یوضی داریم الآنم تا جا داشته بیخودی باهمسرم دعوا کردم بیغیرت داداش ها هم نمیان مامانم اول بیماریشه
درد بی درمون یه واقعا سخته منکه جیگرم میسوزه غروبا مادرم یکهو میزنه سرش ک بره لباس می پوشه و میره ب ...
دارو میخوره؟؟
ما که همش در خونمون قفله
چاره ای نیست میرن بیرون گم میشن طفلکا😔
بابام دو سه ساله
مامانم یکساله ...
دارو میخوره؟؟ ما که همش در خونمون قفله چاره ای نیست میرن بیرون گم میشن طفلکا😔 بابام دو سه ساله ...
عذر میخام چرا هر دو گرفتار شدن مگه چند سالشونه ؟بله دارو میخورن اگزلون سه و یک و نیم ترازودون نصفی غروب پرازوسین نصفی غروب پره گالتپرین شبی یکی آسنترا دکترشم خانم دکتر نوروزیان بیمارستان روزبه
عذر میخام چرا هر دو گرفتار شدن مگه چند سالشونه ؟بله دارو میخورن اگزلون سه و یک و نیم ترازودون نصفی غ ...
خدا کمکش کنه عزیزم
پدرم که در اثر کهولت سن و اینکه کرونا بیشتر خونه بود و رفت و امدی با کسی نداشتیم
مامانم پارسال دقیقا همین موقع عمل قلب انجام داد و در اثر داروهای بیهوشی حافظه ش و از دست داد
بازم مامانم بهتره فقط روزمرگی ها رو فراموش میکنه اما پدرم خیلی بدجوره😔
پدرم ۸۵سالشه
مادرم ۷۷
خدا کمکش کنه عزیزم پدرم که در اثر کهولت سن و اینکه کرونا بیشتر خونه بود و رفت و امدی با کسی نداشتیم ...
انفاقا ام آر آی مغز مادرم دکتر دید گفت کرونا گرفته ب مغزش حمله شده و خون لخته شده البته مادرم دوسالی تکرار داشت اما فراموشی نداشت اما امسال اوج گرفته و یکساله درگیریم سه روز پیشش بودم و فردا خواهرم میره خیلی درد بدیه مامانم فکر میکنه من دختر خالم خدا شفاشون بده
انفاقا ام آر آی مغز مادرم دکتر دید گفت کرونا گرفته ب مغزش حمله شده و خون لخته شده البته مادرم دوسالی ...
لعنت ب کرونا که باهامون چکار کرد😔
پدر منم اصلا من و خواهرمو نمیشناسه
۶ماهه پوشک میشه😔
بیخیال برادرات باش...خودت تا میتونی ب مامان اهمیت بده که فردا دلت نسوزه
عاقبتت بخیر عزیزم