2821
2789
عنوان

دندان درد شدید

108 بازدید | 17 پست

هرگلی ب سرم میگیرم اروم نمیشه همهجور قرصی خوردم و گزاشتم روش اروم نمیشه دارم منفجر میشم ازدرد خیلییییییییی دردنااااکه خدایییییی راهکار بدین بلدین جواب قطعی بده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ژلوفن سوراخ کن بریز داخلش فوری سرمیشی_سیر بزار داخلش _نشاسته بزار یا بروداروخونه ی سر کننده هسش اونوربخرخیلی خوبه

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️

برا من عفونت کرده بود دیروز خیلی درد میکرد امروز دردش خیلی کمتر شده ژلوفن بخور 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اگه روی دندون سوراخه ...یدونه سیر رو با رنده ی ریز رنده کن ..پنبه رو گلوله ی کوچیک کن به آب سیر آغشته کن پنبه رو بزار تو سوراخ...یا سیر رنده شده رو مستقیم بزار توی سوراخش و با یه چوب کبریت یکم فشار بده بره توی سوراخ...یکم بعد دردش ساکت میشه..فرداتوی اولین فرصت برو دندانپزشکی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2823
2791
2779
2792