2821
2789
عنوان

جواب نمیده

163 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خوبید

راستش من و دوست پسرم یه ماهه با همیم قبل اینکه با هم باشیم زود جواب میداد حداکثر تا یه ساعت بعدش

ولی جدیدا خیلی دیر به دیر جواب میده مثلا دیروز ظهر واسش پیام زدم امروز صبح جواب داد بعد جالبیش اینه سردم جواب نمیده چیکار کنم😕

واسش ساعت ۵ زدم دلم برات تنگ شده هنوز جواب نداده🙄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مال منم اینطوریه :)

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

کاری چیزی نداره؟؟

ولی هیچ کاری انقدر طول نمی‌کشه که آدم نتونه جواب طرفو بده :))

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
ازش فاصله بگیر حس میکنم براش تکراری شدی

مال منم اینطوریه چیکار کنم من خودمم دیر به دیر پیام میدم ینی همیشه پیام نمیدم 

چشمش جدیدا عفونت کرده شده مثل زامبیا دیر جواب میده قبلا بهتر بود به نظرت واسه مریضیش نیست؟؟😢

مال منم اینطوریه چیکار کنم من خودمم دیر به دیر پیام میدم ینی همیشه پیام نمیدم  چشمش جدیدا عفون ...

احتمالا چشمش اذیتش میکنه نمیتونه گوشی برداره

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز