2777
2789
عنوان

کورد ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 270 پست
مثلا چه رسم هایی دارین؟🥲

رسم خاصی نیست والا بیشتر منظورم این بود مرداشون خیلی غیرتی هستن که زندگی رو واسه زنا سخت کرده این غیرت.همه نمی‌دونم چرا میپرن به من انگار دروغ گفتم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفت؟؟؟والا راست میگم دیگه خیلی رو زن حساس بودن الان جوونا دارن بهتر میشن.اجازه نمیدادن زن حتی خرید ن ...

پس چرا جدو اجدادمم این چیزا بینشون نبوده 😳

ن تنها ما بلکه اطرافمم نبوده این مدتم معلوم شده ما چجوریم و مردامون چقد مردن و چقد پشت زناشونن 

همه اینجوری نیستن اتفاقا کوردها خیلی روشن فکرن من خودم جد هامم به حقوق زن اهمیت میدادن چ برسه به الا ...

خب جد ما روشن فکر نبوده

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
وایی نشده یبار برم یجا که همشون کرد باشن اگه عیب نبو میبوسیدمشون چ مرد چ زن😂😂😂نمیدونم این همه عشق ...

😂😂😂نظر لطفته عزیزم از حق نگذریم خیلی خونگرم و مهمان نواز هستند البته بودن الان تو این فشار اقتصادی دوست ندارن بچه هاسونم برن خونه هاشون

والا الان مقداری بهتر شده ولی اصلا رسمای خوب و جالبی نداریم.بیشتر رسم داشتن زن رو زندانی کنن.الان خی ...

عجبااااا😐

میشه راجع این همه کورد اینجوری نگی؟

اطراف ما ک جونشونم میدن براخانواده

شاید اطراف شما اینطوره🤷‍♀️😐

ای پرچمت ما را کفن❤                                            
مفت؟؟؟والا راست میگم دیگه خیلی رو زن حساس بودن الان جوونا دارن بهتر میشن.اجازه نمیدادن زن حتی خرید ن ...

ما یه خانومی داریم به اسم حپسه خان و شوهرش اغا بوده و خانومش کل خونش رو تو روستا تبدیل کرده به مدرسه برا زنه . خانومه نامه مینوشت به سازمان‌بین الملل . مستوره اردلان رو داریم شوهرش تا اخرین لحظه کنارش بود و شد اولین تاریخ نویس زن . من‌ خودم بابام قدیمی حساب میشه یه بارم نشده نزاره مامانم جایی نره . 

ببین همه جا خوب و بد داره.....اما  معمولا کوردا تو مهمون نوازی حرف اولو میزنن خیلی خوش طینت هستند قلبشون و ظاهرشون یکیه....ولی خب تا وقتی بدی نبینن خوبن ولی اگه بدونن یکی داره دورشون میزنه اونوقت فاتحشون خوندس.....تا حقشونم رو نگیرن اروم نمیگیگیرن مثل همین حوادث اخیر که کوردا ول کن نیستن 

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده
طرف کجایی ؟ما که کرد اصیلیم خیییییییلی به زنها اهمیت میدیم....اصلا چنین چیزی که شما میگین یک مورد هم ...

منظورم این نبود زن رو بندازن تو سیاهچال 🙄کوردا غیرت خیلی زیاد دارن که این باعث میشه زندگی زناشون سخت بشه

چند بار نشستی تاریخمون رو بخونی ببینی بهتر شده یا نه؟

نه نخوندم ولی خب الان رفتار شوهرم با پدرش خیلی فرق کرده امیدوارم نسل به نسل بهتر بشه

ببین اسی جانم من خودم کردم و 

مهمون نوازی اصلا تو رگ و ریشمونه 

تو قضیه ازدواج و اینا همه چیزو گردن خونواده پسر یا دختر نمیندازیم و برابر میگیریم حتی گاهی اوقات ک طرف پسر مشکلات مالی دارن رو طلا زیاد نمیگیریم یا اصلا نمیگیریم 

بعد باهمه مهربونیم اما فقط اگه کسی بخواد اذییتمون کنه ول کن نیستیم 

مردامون واقعا مردن و زنامونم مثله شیر 

برا ناموسشون جونشونم میدن 

😂😂😂نظر لطفته عزیزم از حق نگذریم خیلی خونگرم و مهمان نواز هستند البته بودن الان تو این فشار اقتصاد ...

اب خالی رو میدونی؟ همونم داشته باشن میارن میگن دور هم باشیم کافیه . چی میگی تو رو خدا