2777
2789
عنوان

کورد ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 270 پست
عجبااااا😐 میشه راجع این همه کورد اینجوری نگی؟ اطراف ما ک جونشونم میدن براخانواده شاید اطراف شما ...

همین که جونسون رو میدن زیاد هم غیرت دارن غیرت بد.تعصب بد.پدر خودم اجازه نمیداده مادرم ابروهاشو برداره .مادرم منم داشته خواستگار براش میومده.اجازه نداشتن برن خرید تنهایی .حتی دکتر .رسم مسخره دستمال شب عروسی که هنوزم هست.و خیلی چیزای دیگه.عارشون میاد زنشون بره سر کار.البته من از دید همه حرف نمی‌زنم هر قشری خوب و بد داره

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب جد ما روشن فکر نبوده

بله عزیزم همه حا خوب وبد هست نمیشه گفت همه خوب مطلقن ولی اکثریت کردها مخصوصا مردها خانواده دوستن مثلا من کل مردای دور و برم پدرم شوهرم دایی هام و.. همه عاشق زن و بچن یک مقدار غیرتی بودن هم  از همون میاد نمیزارن زن و بچه به اذیت بیوفته در کل اهل خونواده ن. ولی خب ناموسم خط قرمزشونه اخیرا اینو ثابت کردن باید بیاید اینجا معنی اتحاد رو با چشماتون بیینید

ببین اسی جانم من خودم کردم و  مهمون نوازی اصلا تو رگ و ریشمونه  تو قضیه ازدواج و اینا هم ...

اهان😍😍

ازدواج هاتون فامیلی هست؟

یا از طایفه های دیگه هم زن میگیرن؟

همین که جونسون رو میدن زیاد هم غیرت دارن غیرت بد.تعصب بد.پدر خودم اجازه نمیداده مادرم ابروهاشو بردار ...

اون دیگ مشکل پدر شماست

والا مامان من هم کارمنده  ، کسی هم نمیگه بالاچشمت ابروعه بهش هرجا دلش بخواد میره

ابرو زدنم مگه عهد قجره ک نزنن حرفا میزنیااا

دستمالم خیلی شهرا دارن ن فقط کوردا

عزیزم اینجا ی سایت عمومیه اینجوری صحبت کنی فک میکنن همه همینطورن .واسه اینه اینقد پشتمون بد میگن😑

ای پرچمت ما را کفن❤                                            
همین که جونسون رو میدن زیاد هم غیرت دارن غیرت بد.تعصب بد.پدر خودم اجازه نمیداده مادرم ابروهاشو بردار ...

خب. عزیزم همه اینایی که گفتی تو ترک و فارس و لر و... هست میشه بددلی و بدبینی ولی ما از اکثریت حرف میزنیم.

ما کل خونواده م زنا شاغلن حرف اخرم تو خونه اینا میزنن

دستمال شب عروسی هم نه تنها نداشتیم حتی معاینه دکترم نرفتیم حتی مامانم . خب همه نوع هست

جالبه با همون ابرو بابات مامانت رو‌ قبول داشته . الان این همه خانوما به خودشون میرسن باز خیانت سرشون میاد ما داریم بعضی زنا بعد از بیست سال زندگی‌ صورتش همون‌ طرح دخترونگیش رو داره و نه ابرو نه هیچی ولی باز مرده میخوادش

اهان😍😍 ازدواج هاتون فامیلی هست؟ یا از طایفه های دیگه هم زن میگیرن؟

نه از همه جا 

ما عروس تهرانی 

رشتی هم داریم 

هم ترک هم فارس 

اصلا هم طایفه ای و اینا نیس 

تازه دامادامونم یکی تبریزی و اون یکی زنجانیه 

پس ببین اصلا ازدواج فامیلی و غیر فامیلی برامون مهم نیالبته هستن ک ازدواج فامیلیم داشته باشن 

بله عزیزم همه حا خوب وبد هست نمیشه گفت همه خوب مطلقن ولی اکثریت کردها مخصوصا مردها خانواده دوستن مثل ...

بله متاسفانه خیلی زن دوستن و این زنو تحت فشار میزاره

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
ما یه خانومی داریم به اسم حپسه خان و شوهرش اغا بوده و خانومش کل خونش رو تو روستا تبدیل کرده به مدرسه ...

خب تو هر قومی استثنا هست عزیزم

اب خالی رو میدونی؟ همونم داشته باشن میارن میگن دور هم باشیم کافیه . چی میگی تو رو خدا 

باشه هر چی شما میگی😐

اون دیگ مشکل پدر شماست والا مامان من هم کارمنده  ، کسی هم نمیگه بالاچشمت ابروعه بهش هرجا دلش ب ...

جالبه ازادی که تو عروسی و مهمونی ماها هست الانم که الانه فارسا به ندرت دارن ما ختی رقص کردی مپن هم از قدیم یکی درمیون زن و مرد (ره‌ش بلگ) بوده

کلا اهل حجاب نیستیم 

تو خیابون به ندرت ده تا چادری میبینی خب این چیو میرسونه؟ تعصب بیجا؟