2777
2789
عنوان

کورد ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 270 پست
والا الان مقداری بهتر شده ولی اصلا رسمای خوب و جالبی نداریم.بیشتر رسم داشتن زن رو زندانی کنن.الان خی ...

همه اینجوری نیستن اتفاقا کوردها خیلی روشن فکرن من خودم جد هامم به حقوق زن اهمیت میدادن چ برسه به الان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه از طرف یه عالمه مردم اینجوری حرف نزنی؟ 

گفتم قبلا .الان بهتر شده

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
بابام همیشه میگه تا با ناموس کرد کاری نداشته باشی باهات کاری ندارن واقعا هم همینه خط قرمزشونه وگرنه ...

چون واقعا دوس دارن زن و بچه شون رو . ما داریم فامیل مثلا صد ساله الانم زن و شوهره حلقه اون زمان که نقره و مس و ایناس دستشونه با هم💖✨

والا الان مقداری بهتر شده ولی اصلا رسمای خوب و جالبی نداریم.بیشتر رسم داشتن زن رو زندانی کنن.الان خی ...

طرف کجایی ؟ما که کرد اصیلیم خیییییییلی به زنها اهمیت میدیم....اصلا چنین چیزی که شما میگین یک مورد هم تو فامیل و آشناونداشتیم

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
چی میگی تو چرا حرف مفت میزنی الکی 

مفت؟؟؟والا راست میگم دیگه خیلی رو زن حساس بودن الان جوونا دارن بهتر میشن.اجازه نمیدادن زن حتی خرید نون بره.

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
چون واقعا دوس دارن زن و بچه شون رو . ما داریم فامیل مثلا صد ساله الانم زن و شوهره حلقه اون زمان که ن ...

دوست داشتن به کنار سر مسائل ناموسی ۲ نفر سال پیش ۱۴ نفر تو کرمانشاه مردن خون و خونریزی افتاد بین خانواده ها بیگناها سر دو تا هرزه مردن خیلی متعصبن 

قربون همتون....من کورد اصیلم...رسم‌معاینه جاز برای دختر نیست...خانواده دختر هر چی در توان پدر عروس ب ...

اره ما اصلا این رسوم بد رو نداریم پدر عروس دربیاد کل خونه رو وسایل بچینه همه رو با هم میخرن چند تیکه پسر چند تیکه دختر رسم جهاز دیدن هم اصلااا نداریم