کوردا خیلی بامعرفت و مهمان نوازن... احترام ب زن خیلی براشون مهمه مخصوصا نسل جدید و اینه خیانت و دو زنه بودن خیلی خیلی براشون سنگینه و اون شخص از جامعه طرد میشه... اینا چیزاییه ک من دوس داشتم و ب چشمم اومد
کجا نه الان نرو قراره بریم کردستان یا کرمانشاه یا ایلام عجله نکن دیدی قلابی بود وایسا برو اونجا یه ا ...
حق مینوازی.ببین من روت حساب کردم😀
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
تقریبا قبلا قبل از عید بچه این شعرو میخوندن دم خونه ها میرفتم و شکلات آجیل هدیه میگرفتن به نظرم رسم ...
اینو بهش میگن nawrozana و اینجوریه که برا عید و روز عید بچه ها میرن در خونه ها رو میزنن و اون خونه هرچی که دلش بخواد رو میده بهشون . نزدیک عید که میشه هر خونه یه چی میخره مثلا شکلات کیک ابمیوه پول و اینا و میدن به بچه ها میشه عیدیشون . تو شهرای کوچیک مونده بیشتر