2777
2789
عنوان

کورد ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 270 پست
با اجازه اسی عزیز بچه ها لطفا میشه تاپیک چالش عکسمو و بعدی شو گزارش بزنین ترو خدا هرکی گزارش زد لا ...

میشه ده تا کرد بامعرفت گزارش بزنن😢😘

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کوردا خیلی بامعرفت و مهمان نوازن... احترام ب زن خیلی براشون مهمه مخصوصا نسل جدید و اینه خیانت و دو زنه بودن خیلی خیلی براشون سنگینه و اون شخص از جامعه طرد میشه... اینا چیزاییه ک من دوس داشتم و ب چشمم اومد

کجا نه الان نرو قراره بریم کردستان یا کرمانشاه یا ایلام عجله نکن دیدی قلابی بود وایسا برو اونجا یه ا ...

حق مینوازی.ببین من روت حساب کردم😀

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بله سبزه  قدشم بلده 2متره  پوستشم سفیده  موهاشم قهویی  پایه گشتنم هست شوخم ه ...

امضا کردممم.بفهمم به کسی دادیش من میدونم و تووو 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حق مینوازی.ببین من روت حساب کردم😀

کلا حق نوازم😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

کوردا خیلی بامعرفت و مهمان نوازن... احترام ب زن خیلی براشون مهمه مخصوصا نسل جدید و اینه خیانت و دو ز ...

آره آره زن دوم منم شنیدم دمشون گرم✌️

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

امضا کردممم.بفهمم به کسی دادیش من میدونم و تووو  

اینم زیر امضا قید کن میریم دورامونو میزنیم اگه بهتر از دایی پیدا نشد میایم

از من مشاوره حقوقی بگیر😂

تقریبا قبلا قبل از عید بچه این شعرو میخوندن دم خونه ها میرفتم و شکلات آجیل هدیه میگرفتن به نظرم رسم ...

اینو بهش میگن nawrozana و اینجوریه که برا عید و روز عید بچه ها میرن در خونه ها رو میزنن و اون خونه هرچی که دلش بخواد رو میده بهشون . نزدیک عید که میشه هر خونه یه چی میخره مثلا شکلات کیک ابمیوه پول و اینا و میدن به بچه ها میشه عیدیشون . تو شهرای کوچیک مونده بیشتر

😂😂😂😂باشش مبارک

😆😆