2777
2789
عنوان

کورد ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 270 پست
😂😂😂😂😂اقا بزار این دختره بیاد  زشته بزنیم زیر قولمان  بعدم مگه تو یکی نداشتی کیوتچهه ...

عهه😑😑😑باششششش

اون شتر هنوز قطعی نیست😂میدونم اخرم بی شوهر میمونم🤦‍♀️🥺

ای پرچمت ما را کفن❤                                            

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

😂😂😂😂بچه پاکی هستی خوشم اومد

اختیار داری دیگه کاری که از دستمون بر میاد😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بخدا اعصابم خراب شد گفتم حرف از غیرت نزن که غیرت پسرای ما ثابت شده اس آره یه چیزی بعدش یادم اومد دیگ ...

خااااک عالم 

میگفتی با این حرفت الان تو خیلی خوبی؟

زورشون میگیره پسرای ایرانی خوبن اکثرا

ای پرچمت ما را کفن❤                                            
بخدا به یکی از آشناهامون گفتم گفت بی عرضه بازی دراوردی آیدی منو میدادی میگفتی نامزدمه حالیش میکردم&n ...

اینم هست 

زشته خدایی افتادن ب جون هم😑

ای پرچمت ما را کفن❤                                            
اینم هست  زشته خدایی افتادن ب جون هم😑

ندادم بلاکش کردم پسره ی نکبتو 

بیشتر از این حرصم گرفت زر مفت میزد حرف آخرش منو بد چزوند سرم به حدی درد گرفت

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اها خوشبختم هناس❤️

فداتشم❤️من بیشتر

خوب کردی نفهم بوده نکبت😑

بخدا😐 حرصم خیلی شدید بود کارد میزدی خونم در نمی اومد من اسم ایران و مردم باشه دیگه خون جلو چشمام میگیره 

نمیتونم بشینم یه نفهمی درباره هموطنام و کشورم زر میزنه 

کلا حرصم از این بود اصلا حرفی که به خودم زد چرا خیلی بد بود بهم برخورد اما حرفای دیگه اش راجب ایران اعصابمو خراب کرد

با اجازه اسی عزیز

بچه ها لطفا میشه تاپیک چالش عکسمو و بعدی شو گزارش بزنین ترو خدا

هرکی گزارش زد لایک کنه براش صلوات بفرستم ممنون مهربونا

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺