2777
2789
عنوان

رفیق

83 بازدید | 12 پست

سلام من دانشجوام و رفیق های دختر دارم ولی دلم میخواد اکیپ دختر پسر بشیم ولی من یه اخلاق شادی دارم ولی نمیتونم با پسرا اونقدر اوکی بشم که طرف بیاد دوست بشه چجور میتونم اونا رو جذب کنم چه رفتاری داشته باشم بتونیم اکیپ خوبی بشیم اون دخترایی که همش تو اکیپ پسرونه ان چکار مکنن واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم این کارو نکنی بهتره مگه آدم هرچی دلش میخواد باید بره سمتش؟ تو این دورو زمونه از دخترا هم لطمه ...

نباید این حرفو بزنم و ناراحتم از این موضوع ولی جنس خودمون خیلییی خیلییی خطرناک تر از جنس مخالفمونه🙂

کار خاصی نمیکنیم ماهایی که اکیپ دختر پسریم فقط باید بدون جنسیت رفیق بود بعضی وقتا میفهمی پسرا معرفتش ...

اره ولی نمیدونم چرا اونا میان طرفم اگر حتی قبول کنم انگار غرورم خورد میشه یا دختر مزخرفی ام که به پسرا میچسبه چجوری این حسا بره خودم دلم مخواد اوکی بشم ولی یه سری ترسا احساسا مانعش میشه نمیدونم چطور بگم

ب نظرم این کارو نکنی بهتره مگه آدم هرچی دلش میخواد باید بره سمتش؟ تو این دورو زمونه از دخترا هم لطمه ...

درسته ولی چون تو شهر غریبم دلم مخواد مثل بعضی دوستام منم اکیپ دختر پسرایه باحالی داشته باشم اعصایم خورد نشه

اره ولی نمیدونم چرا اونا میان طرفم اگر حتی قبول کنم انگار غرورم خورد میشه یا دختر مزخرفی ام که به پس ...

😐😐😐اصلا

ببین دخترای چسب جدیدن خیلیییی زیاد شدن قطعا میتونی تشخیص بدی خب ببین رفتارات مث اون دختراس؟ قطعا نیس 

بیخود فکرای الکی نکن از جوونیت و دوران دانشگاه لذت ببر

هم زخم خوردم از دخترا هم خیلی دیدم

منم دیروز از هم خوابگاهیم زخم بدی خوردم کلی چرت وپرت و دروغ تحویل دوستام داده دوقورت و نیمشم هست خداروشکر دوستام حرفاشو باور نکردن 

ببرای همینا میگم دلم مبخواد بتونم دوتا پسر هم پشتم باشن خسته ام اصلا نمیدونم این چه اخلاقیه که تا اونا سمتم میان من گارد میگیرمو دور میشم فقط درحد همکلاسی 

منم دیروز از هم خوابگاهیم زخم بدی خوردم کلی چرت وپرت و دروغ تحویل دوستام داده دوقورت و نیمشم هست خدا ...

گارد نگیر وقتی باهاشون رفیق شی میفهمی خیلی باحال و قشنگ رفاقت درست و اصولی با پسرا