این تجربه منه میخوام اگر مثل من فکر میکردید تجربه من به کارتون بیاد...
من قبلا فکر میکردم برای داشتن پوست خوب باید از خفن ترین و گرون ترین محصولات پوستی استفاده کرد و خودمو سرزنش میکردم ک اگه یه سری مشکلات پوستی دارم بخاطر اینه تو روتین پوستیم محصولات خفن و گرونی نیست...چیکار کردم ؟ پول جمع کردم و محصولات پوستی خفن گرفتم مثل چی ابرسان ۱۰۰ ساعته کلینیک که همه ازش تعریف میکردن بالای یک تومن پولشو دادم و در کمال ناباوری حساسیت دادم بهش و به پوستم نساخت! اینم بگم پوست من به شدت حساسه با هر چیزی ممکنه جوش بزنم
تونر تی تری بادی شاپ گرفتم برای پوستم خیلی خشن بود
تونر سیوید بادی شاپ گرفتم از تی تریش خیلی بهتر بود ولی بازم حساسیت دادم بهش...کنار اینا از ابرسانای خوب ایرانی هم استفاده میکردم بازم حساسیت میدادم بهشون حالا نمیخوام بگم که این محصولا بدن نه اصلا ممکنه برای خیلیا خوب باشن ولی فقط به پوست یک سری ها نسازن...تعریف ابرسان و مرطوب کننده سیمپل شنیدم قیمتش با توجه به انگلیسی بودن و حجم زیادش واقعا پایین نسبت به محصولات دیگه فروشنده لوازم ارایشی بهداشتی تو شهرمون که همیشه ازش خرید میکنم و همه چیزاس اصله رفتم بخرم گفت من اصن سیمپل نمیارم سیمپل یه برند خیلی پایینه حتی ایرانیا از سیمپل بهترن اینو شنیدم دو دل شدم ولی رفتم از جای دیگه خریدمش بعد یک ماه استفاده در کمال ناباوری به پوستم ساخت عاااشقم ینی واقعا بعدش از ابرسان واترژل نوتروژینا استفاده کردم که حتما مرطوب کننده پشتش باید بزنی خیلییی قیمت مناسب تر از کلینیک به پوستم ساخت...اینارو گفتم بهتون بگم که اگه مثل من فکر میکردید اینو بدونین شما باید فقط پوستتون بشناسین که چه محصولی بهش میسازه هر چی هر کی تعریف کرد سریع نخرید ممکنه اون واقعا خوب باشه ولی به پوست من نسازه...و برای رسیدن به روتین پوستی مناسبمون خودمون باید کلی تجربه کنیم تا بفهمیم بلاخره جی به پوستمون میسازه و گرون بودن و معروف بودن یه محصول دلیل بر این نیست حتما واسه پوست مادام خوبه...شما هم نوع پوستتون و هر مخصولی که راضی بودین بگین