2777
2789

این تجربه منه میخوام اگر مثل من فکر میکردید تجربه من به کارتون بیاد...

من قبلا فکر میکردم برای داشتن پوست خوب باید از خفن ترین و گرون ترین محصولات پوستی استفاده کرد و خودمو سرزنش میکردم ک اگه یه سری مشکلات پوستی دارم بخاطر اینه تو روتین پوستیم محصولات خفن و گرونی نیست...چیکار کردم ؟ پول جمع کردم و محصولات پوستی خفن گرفتم مثل چی ابرسان ۱۰۰ ساعته کلینیک که همه ازش تعریف میکردن بالای یک تومن پولشو دادم و در کمال ناباوری حساسیت دادم بهش و به پوستم نساخت! اینم بگم پوست من به شدت حساسه با هر چیزی ممکنه جوش بزنم

تونر تی تری بادی شاپ گرفتم برای پوستم خیلی خشن بود

تونر سیوید بادی شاپ گرفتم از تی تریش خیلی بهتر بود ولی بازم حساسیت دادم بهش...کنار اینا از ابرسانای خوب ایرانی هم استفاده میکردم بازم حساسیت میدادم بهشون حالا نمیخوام بگم که این محصولا بدن نه اصلا ممکنه برای خیلیا خوب باشن ولی فقط به پوست یک سری ها نسازن...تعریف ابرسان و مرطوب کننده سیمپل شنیدم قیمتش با توجه به انگلیسی بودن و حجم زیادش واقعا پایین نسبت به محصولات دیگه فروشنده لوازم ارایشی بهداشتی تو شهرمون که همیشه ازش خرید میکنم و همه چیزاس اصله رفتم بخرم گفت من اصن سیمپل نمیارم سیمپل یه برند خیلی پایینه حتی ایرانیا از سیمپل بهترن اینو شنیدم دو دل شدم ولی رفتم از جای دیگه خریدمش بعد یک ماه استفاده در کمال ناباوری به پوستم ساخت عاااشقم ینی واقعا بعدش از ابرسان واترژل نوتروژینا استفاده کردم که حتما مرطوب کننده پشتش باید بزنی خیلییی قیمت مناسب تر از کلینیک به پوستم ساخت...اینارو گفتم بهتون بگم که اگه مثل من فکر میکردید اینو بدونین شما باید فقط پوستتون بشناسین که چه محصولی بهش میسازه هر چی هر کی تعریف کرد سریع نخرید ممکنه اون واقعا خوب باشه ولی به پوست من نسازه...و برای رسیدن به روتین پوستی مناسبمون خودمون باید کلی تجربه کنیم تا بفهمیم بلاخره جی به پوستمون میسازه و گرون بودن و معروف بودن یه محصول دلیل بر این نیست حتما واسه پوست مادام خوبه...شما هم نوع پوستتون و هر مخصولی که راضی بودین بگین

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

سیمپل تست حیوانی نداره و خیلی خوبه

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

آب وصابون

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هر چی بزنم پوستم میشع پر جوش برای همین هیچی به پوستم نمیزنم😞

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
آب وصابون

ولی عزیزم صابون به مرور باعث چروک شدن پوست میشه

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
عسل و سفیده تخم مرغ 

چطور استفاده میکنی و چه تاثیری داشته برات؟

من که هر چی بزنم پوستم میشع پر جوش برای همین هیچی به پوستم نمیزنم😞

شما هم پوستت حساسه

ابرسان ایزدین رو خیلی دوس داشتم ۸۵۰ شده قیمتش😂😂😂  شویندش خوبه ۵۰۰ خریدم اخرین بار فکر کنم ب ...

ایزدین ضد افتابش داشتم خوب بود ولی گرون شد نگرفتم چون ضد افتاب زود تموم میکنم

سیمپل تست حیوانی نداره و خیلی خوبه

درسته

شما هم پوستت حساسه

به خیلی زیاد متاسفانه من حتی دستتم که نشسته بزنم صورت میشه پر جوش

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
چطور استفاده میکنی و چه تاثیری داشته برات؟

عسل و میزنم به پوستم با اسپری گلاب ماساژ میدم 

سفیده تخم مرغم میزنم به پوستم نیم ساعت میمونه 

پوستم روشن شده و لکه های پوستمم کم شده