2789
عنوان

فارما لاین

3903 بازدید | 2 پست

کسی از ژل ضد جوش فارما لاین استفاده کرده دکتر بم داده نمیدونم چ مدت بزارم بمونه لطفا کمک کنید وحشتناکه صورتم

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵

من  پوست خیلی حساسی دارم خیلی هم خرج پوستم کردم تو این گرونی و بدبختی سخته وای  نمیشه دست رو دست گذاشت اما بعد از سالها تجربه  همیشه محصولاتم رو از یه پیجی میگیرم کلی محصول داره البته کانال هم داره و من فقط شمارش رو دارم  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ تو ایتا و روبیکا و واتساب هستن

ارسال  فوری  دارن  و دلسوزانه مشاوره میدن به هر کسی هم معرفی کردم  راضی بوده محصولاتشون زیاده ک ضد لکشون حرف نداره با اینگه مشکل هورمونی دارم  پوستم رو مثل ایینه کرده و با وجود مشکل تا درمان بشم گفتن هفته ای یکبار تمدید کنم قیمت و کیفیتش عالیه پوستم  همچنان صاف و سفید مونده  امتحان کنید الماس دعا ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.