2777
2789

نامزدم همش دپرسه تو فکر پول و کار و درد و مرضه خودشو چس میکنه یا سر درد داره یا حوصله نداره یا ساکته یا محبت نمیکنه و....

خسته شدم بابا 

ب من چ ک کار و پول و بدبختی نیس مگه تقصیر منههههه 

باید با موچین از دهنش حرف بکشی خب چ مرگته اه

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
بدم میادازاین آدمایی که راه ب راه خودشونو چس میکنن وفازمیگیرن و لحظات بقیه رو زهرمیکنن انگار تمام مش ...

بخدا خسته شدم خب ب من چهههه من چقدر درک کنم اه

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا خسته شدم خب ب من چهههه من چقدر درک کنم اه

کم محلی کن اینجورآدما هرچی بیشتربری سمتشون ونازشونو بخری بدترمیکنن توم بزن ب بیخیالی ومحلش نذار 

درسنه زن بایدمردو درک کنه ولی تایه حدی.

کم محلی کن اینجورآدما هرچی بیشتربری سمتشون ونازشونو بخری بدترمیکنن توم بزن ب بیخیالی ومحلش نذار  ...

ببین مثلا پیام میده اما عادی 

سلام خوبی چطوری چخبر اها باشه هیچی اهوم 

خب این چ نوع چت کردنیه

ببین مثلا پیام میده اما عادی  سلام خوبی چطوری چخبر اها باشه هیچی اهوم  خب این چ نوع چت ک ...

حق میدم بهت واقعا داره با اعصابت بازی میکنه قشنگ 

یه مدت کم محلی کن ببین چی میشه مثه خودش باش ببین خوشش میاد؟؟

حق میدم بهت واقعا داره با اعصابت بازی میکنه قشنگ  یه مدت کم محلی کن ببین چی میشه مثه خودش باش ...

نه خوشش نمیاد 

چون میگه من مردم باید درکم کنی من کلی مشکل دارم 

نه خوشش نمیاد  چون میگه من مردم باید درکم کنی من کلی مشکل دارم

درسته زن بایدشوهرشو درک کنه ولی تایه حدی الان شمامیگی داری اذیت میشی میگم یکم بی توجه باش بذار توحال خودش بمونه شایدجواب داد.

درسته زن بایدشوهرشو درک کنه ولی تایه حدی الان شمامیگی داری اذیت میشی میگم یکم بی توجه باش بذار توحال ...

ساعت ۵ گفت سرم درد میکنه خدافظی کرد منم خدافظی کردم و چیزی نگفتم دیگه

ساعت ۵ گفت سرم درد میکنه خدافظی کرد منم خدافظی کردم و چیزی نگفتم دیگه

هواشوداشته باش درکش کن نذار فاصله بیوفته بینتون ولی خب تعادلم برقرارکن ونذار انقد اذیت بشی بعصی وقتا یکم کم محلی بهتره