2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به جاریم زنگ زده گفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 40 پست

بگیر به یورت زندگی اینقدر کوتاهه که واقعا حیفه سر حرص خوردن مادرشوهر بزاری 

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو بین منو مامانت چیزی نبوده که الکی عالمو ادمو خبر میکنه خیلی نگران پسرشه الکی قهر نگیره& ...

قشنگ میخواسته بفهمونه که من آدم نیستم... وگرنه به برادرشوهرم میگفت زنگ بزنه نه به جاریم

قشنگ میخواسته بفهمونه که من آدم نیستم... وگرنه به برادرشوهرم میگفت زنگ بزنه نه به جاریم

واکنش بدی. ب ضررته.  محل نده انگار ن انگار.   من بودم ب شوهرم میگغتم جاری زنگ زد سراغت میگرفت. شوهرتم زنگ میزنه جاری. میفهمه مامانش بچه بازی داورده. 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
بخدا نمیدونم چرا... از جمعه یهو بیخودی خودشو عن کرد دیگه محل من گذاشت منم دیدم اینطوری کرد باهاش حرف ...

راهش اینه که کاملا بی تفاوت باشی،  وگرنه دستش میاد که من بعد با کج کردن ابروش شما رو برقصونه 😁بی تفاوتی شما کاملا خلع سلاحش میکنه. در مورد گلایه کردن پیش همسرت بستگی به روحیه ی همسرت و شکل رابطش با مادرش داره.  اگه حدس میزنی طرف شما رو نمیگیره،  بهتره نگی. 

عزیزم من تاپیکاتو‌ خوندم 

خانواده شوهرت خیلی خاله زنک ودمدمی مزاجن خیلی باید با سیاست باهاشون رفتار کنی … ازون خانواده بجز شوهرت بقیه قرار نیس دوستت باشن باهاشون صمیمی نشو درد ودل نکن ….. 

این کدورتم بجوری پیشقدم شو از دل جاریت دربیار تازه عروس اومده یه قنپز درکنه توش مونده حسن نیت تو ثابت کن بامادرشوهرتم صحبت کن اونا الان نسبت به شما بیخودی بدبین شدن …. 

عزیزم من تاپیکاتو‌ خوندم  خانواده شوهرت خیلی خاله زنک ودمدمی مزاجن خیلی باید با سیاست باهاشون ...

اخه اصن مسئله ی من و اون به این چه ربطی داره؟ بعدم همچین دروغ بزرگی چرا باید بگه؟؟؟بخدا یوقتا به سرم میزنه طلاق بگیرم راحت شم از دست این بی فرهنگا. همه چیو با هم قاطی میکنن... مگه من چقدر عمر دارم که همش با اینا هدر شه. رفت و امدشونم زیاده نمیشه ریختشونو نبینم دیگه ذله شدم

اخه اصن مسئله ی من و اون به این چه ربطی داره؟ بعدم همچین دروغ بزرگی چرا باید بگه؟؟؟بخدا یوقتا به سرم ...

خودت باید باسیاست ازشون فاصله بگیری 

مادرشوهرت فکر میکنه توعاملجدایی خانواده شدی درصورتی که اینطور نیس اشتباه متوجه شدن! یعنی یکی دیگه دروغ گفته اما کاسه وکوزه سرشما شکست! میخوام اینو بگم بهت اینجور افراد حتی ارزش یه پیامک احوالپرسی خشک وخالیم درسال ندارن اصصلا نباید باهاشون گرم ونرم بگیری درد ودل کنی 

من جات بودم درمورد اون موضوع سعی میکردم سوء تفاهم حل کنم ……

باهاشون قهرم نباش اما سرسنگین تر از قبل برخورد کن با دوستات وخانوادت خوش بگذرون