یک هفته س مادرشوهرم با من قهره مثلا. ولی با شوهرم در تماسه. یکساعت پیش جاریم زنگ زده میگه فلانی کجاست جواب گوشیشو چرا نمیده(شوهرم)؟گفتم استخره . گفت آهان دیدم جواب نمیده...گفتم کارش داشتی؟گفت نه زنداییم(مادر شوهرمون زندایی این جاریم میشه)گفته زنگ زدم فلانی جواب نداده شما زنگ بزنید ببین کجاس؟؟؟ منم خیلی عادی برخورد کردم گفتم آهان... آره استخره متوجه نشده و بعدم خدافظی کردیم. ولی به شدت اعصابم خورد شده که زنگ زده به این گفته زنگ بزنید ببینید کجاست...؟ قشنگ داره منو حرص میده ... شما باشید با شوهرتون حرف میزنید از ناراحتیتون یا بیخیال شم.؟هر چند اصلا نمیتونم به روی خودم نیارم خون خونمو میخوره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگو مگه بچه ای که زنگ میزنن سراغت بگیرن چه کاریه هرجا باشی خودت وقت کنی بهش زنگ میزنی چرا به دختر عمت زنگ زده ما هر جایی باشیم باید امار بدیم که کجاییم؟
تماس گیرنده ی اعظم فقط مادرشوهرمن. رفتیم سفر. روزی پنج بار صوتی میزد. دوبار تصویری😂البته زن خوبیه
کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻♀️کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی