2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به جاریم زنگ زده گفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 40 پست

فکر کنم درستش این باشه که اصلا به روش نیاری و حتی نگی کارت داشته و اینا... خودش که تماس بی پاسخش رو می بینه دیگه...

ولی خب متاسفانه منم نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم در همچین مواقعی! وقتی عصبی بشم و حرص بخورم حتما باید بهش بگم😐

چایی نباتم متخصص یاوه گویی 😐👌🏻☕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای از دست این مادرشوهر بد جنس 😬 خودش بد عروس میخوان ولی کسی نازک تر از گل نباید به دخترش بگن 

برن گمشن بابا ب ی ورت حساب کن 🤨

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

ب شوهرت بگی دفع دیگه ببینه ناراحت شدی ازت پنهون میکنه و این کار عادتش میشه 

ب جاریت میگفتب تو ک اومدی خبر براش بگیری بهش بگو شوهرمنه از اینو اون سراغشو نگیر

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
مادر شوهرت خیلی آدم حرص دراریه واقعا اما بی توجه باش انقدر بی توجه باش تا بسوزه مجبور باشه زنگ بزنه

نمیگم به من زنگ میزد...میگم لااقل به جاریم نمی‌گفت. شوهرم بالاخره شمارشو میدید زنگ میزد دیگه

از الان دقیقاا خصوصیات مادر شوهری رو داری😂❤️

تماس گیرنده ی اعظم فقط مادرشوهرمن.  رفتیم سفر. روزی پنج بار صوتی میزد. دوبار تصویری😂البته زن خوبیه 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی