2777
2789
عنوان

امپول پرولوتون دربارداری کیا زدن

208 بازدید | 9 پست

بچه ها من شب تاصبح ازکمر دردنتونسم بخوابم و یه کوچولو هم درد شکم داشتم داخل واژنمم هرازگاهی تیرمیکشه زنگ زدم دکتر گف هفته ای یبار امپول پرولوتون بزن بنظرتون این دردا طبیعیه حرکات بچه خیلی خوبه فقط بعضی وقتا درددارم میگن اون امپول خطرناکه واگ واجب بود باید بزنی 

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲
چرا خطرناک؟؟پروژسترونه جای بچه رو سفت میکنه

واقعا اخه میگن قلبوسوراخ میکنه وبرانینی خیلی خطرناکه میترسم نزنم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته چون نمیدونم ک این دردا طبیعیه یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ۱۴هفتگی تا ۳۵ هفتگی یدونه میزدم چقدم سخت گیر میموذ آمپولش 

الان پسرم ۳سالشه

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊
من از ۱۴هفتگی تا ۳۵ هفتگی یدونه میزدم چقدم سخت گیر میموذ آمپولش  الان پسرم ۳سالشه

خداحفظش کنه عزیزم پش خطرناک نیس تواینترنت نوشته دخترودوجنسه میکنه نمیدونم قلبوسوراخ میکنه ترسیدم شب برم بزنم توکل ب خدا انشاالله که به موقع ب دنیابیاد☹️

خداحفظش کنه عزیزم پش خطرناک نیس تواینترنت نوشته دخترودوجنسه میکنه نمیدونم قلبوسوراخ میکنه ترسیدم شب ...

مرسی گلی جون

نه عزیزم خطرناک نیس هر چی دکترت میگه گوش کن

انشالله ک صحیح و سالم ب وقتش زایمان کنی و گل دخترتو بغل بگیری🥰

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊
مرسی گلی جون نه عزیزم خطرناک نیس هر چی دکترت میگه گوش کن انشالله ک صحیح و سالم ب وقتش زایمان کنی و ...

مررررررسی عزیزدلم انشاالله😍