بچه ها من بینیمو ۵ ماهه عمل کردم قبلا یه قوز خیییییلیییی ریز داشت دیگه هیچ نقص دیگه نداشت و بسیار بینی شیک و ظریفی بود الان ک عمل کردم تیغه وسط بینیم وسط لبم نیست نوکش یکم متمایل به سمت چپه و سوراخاش از تمام رخ انگار یه سمت بینیم از تیغه وسط لبم یه سمتیش پایین تر از سمت دیگشه که باعث میشه از تمام رخ سوراخای بینیم بالاپایین باشه، اما از زیر شبیه به همه سوراخای بینیم، خیلی خیلی ناراحت و افسرده هستم و انگیزه و امیدمو به اینده کلا از دست دادم طوری ک اگر تنها بمونم تو خونه دیونه میشم و حوصله هیچ کاریو ندارم، کسی بوده مثل من باشه اما یه روز با وجود هر عیب و ایرادی ک تو بینیش مونده باشه براش عادی بشه و حداقل اعتماد بنفس قبلشو بدیت بیاره و رفتارش و روحیه اش مثل قبلنش بشه؟
من دقیقا همینم اما سمتی که پایینه فرو رفتگی داره اتفاقا الان داشتم سلفی می گرفتمو به مرگ فکر می کردم والا کلی چیزای دیگه تو زندگیم هست باید فک کنم این دیگه چه مشکلی بود آخه
دکتر بی وجدانم کلا گفت چیزی نمی بینم ترمیم گردن نگرفت خدا ازش نگذره
اصلا دیگه دیوونه شدم، همسرم و پدر و مادرم کنارم خیلی دارن اذیت میشن ، از خودم تو اینه میترسم و هر وقت میرم تو اینه با پشیمونی میگم قبلا بدون استرس میومدی جلو اینه از خودت لذت میبردی الان با وحشت و استرس میای
یعنی دارم سکته میکنم دیونه شدم بخدا دیگم پولی ندارم برم عمل ترمیم
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜