2777
2789

دوازدهم رشته تجربی یه سال مدرسه نرفتم در واقع الان باید دیپلم داشته باشم به خاطر این کنکور آینده نامعلوم خسته شدم همش ناراحتی افسردگی از دیت خودم اعصبانیم درس نمی خونم برنامه هامو اجرا نمی کنم یع روز عین خر می خونم یه روزم هیچی گند میزنم به امتحانام دیگه خسته شدم حوصله ای سرمو شونه کنم ندارم دبگه حوصله هیچیو ندارم من تا کنکور یه جا خوب قبول نشم زندگیم شروع نشده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناامید نباش من بعد۷سال دوری از درس دانشگاه دولتی قبول شدم با آیندت فکرکن

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

عزیزم خط اخرت جمله ایه که من همیشه میگم

اما وقتی خودت داری این جمله رو به زبون میاری چرا درست درس نمیخونی؟

کنکور اون قولی نیست که تو ذهنمون درست کردن

ببین پارسال ریاضیش به حدی اسون بود که نگو

من با یه تصور بد رفتم 

و ریاضی رو گند زدم قشنگ

بعد امسال توی کلاس استاد یکی یکی حل میکرد و من اینجوری بودم که این چه کوفتی بود که سر جلسه نزدی ای خاک بر سرت بریزن و از اینا

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

من نمی دونن چرا اینقدر ابن کنکور لعنتی سخته ولی بعضی هارو میبینم که مولا از درس چندین سال دور بوده تازه رشته ادبیات بوده یک سال وقت گذاشته خونده پزشکی قبوب شده 

عزیزم خط اخرت جمله ایه که من همیشه میگم اما وقتی خودت داری این جمله رو به زبون میاری چرا درست درس ن ...

من نمی تونم اصلا حریف خودم بسم از خودم بذم می یاد هر کار می کنم برم بشینم بخونم نمیشه انگار یله زمین وصل شدم گوشی می زارم کنار بدون هیچ سرگرمی ساعت ها ول می چرخه ده هزار بار در یخچال باز می کنم دیوار هارو نگاه می کنم وبی یع خط درس نمی خونم

عزیزم وضعیت همه کنکوری ها همینه منم پشت کنکورم سال اولم همینجور بودم امسالم دست کمی ندارم از یه لحاظی ک مدرسه نمیرم بهتر شده ولی ترس دوباره پشت موندن و سرکوفت دیگران و از دست رفتن فرصت هام حال روحیمو بد کرده فقط یه چیزی بهت میگم اگه درس نمیخونی حداقل تفریح کن و اگه تفریح نمیکنی حداقل درس بخون این کاریه که اگه یه سال برگردم به عقب انجام میدم توی این حالت بودن عملا تلف کردن عمره 

من نمی تونم اصلا حریف خودم بسم از خودم بذم می یاد هر کار می کنم برم بشینم بخونم نمیشه انگار یله زمین ...

امکان نداره

حرفت چیزی جز بهونه نیست

قبول دارم حال روحی ادم بد میشه

اما تو میتونی حریف خودت بشی و خودتو بکشی بیرون

خب الان امسال نخونی بشینی سال دیگه

سال دیگه هم نخونی بشینی سال بعد ترش؟

چند سال از عمرت رو تلف کنی چون نمیتونی حریف خودت بشی؟

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
عزیزم وضعیت همه کنکوری ها همینه منم پشت کنکورم سال اولم همینجور بودم امسالم دست کمی ندارم از یه لحاظ ...

دقیقا من اینجوریم اصلا من به شدت عذاب وجدان دارم اصلا خیلی بده درس نمی خونم به هیچ وجه تفریح نمی کنم اقلا نمی تونم تو اون تایم هم اینقدر فکر می کنم خودم سرزنش می کنم که نگم چه قدر اذیت میشم

دقیقا من اینجوریم اصلا من به شدت عذاب وجدان دارم اصلا خیلی بده درس نمی خونم به هیچ وجه تفریح نمی کنم ...

درک میکنم

ببین با خودت رو راست باش امسالو میشینی واقعا بخونی یا تا تهش قراره یکم بخونی یکم نخونی اگه مورد دومه اصلا اینقدر به خودت فشار نیار حداقل یه تایمی برو بیرون یه کلاس که دوست داری و میدونی به درد آینده ات میخوره برو و امتحانات مدرسه تو خوب بخون چون تاثیر قطعی داره در همین حدم که بخونی بهتر از هیچی نخوندنه فقط پیوسته بخون هرچقدر کم