2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین چکار کنم همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 73 پست
بعنوان سئوال آخر با فیلم یا صدای ضبط شده میتونه توهین رو اثبات کنه؟

کلا ادعا با دلیل ثابت میشه، اینایی ک گفتی ارزش اماره داره، واسه قاضی ظن شخصی ایجاد میکنه. ممکنه بتونه ثابت بکنه

😄هیچی ب ذهنم نمیرسه خدایی چطوری دوصفحه متن میذارید اینجا
بعنوان سئوال آخر با فیلم یا صدای ضبط شده میتونه توهین رو اثبات کنه؟

تا‌جایی ک من میدونم ضبط فیلم و صدا خودش جرمه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رفتن عزیزم، خود بنده خدا گفت الان فرستادن دادگاه. بعد عنوان اتهام جزاییه اصلا

خدا ب دادشون برسه 

تجربه داریم خیییلی سخته،خدا از همسایه بد نگذره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خدا ب دادشون برسه  تجربه داریم خیییلی سخته،خدا از همسایه بد نگذره

دقیقا.. ماهم خونه قبلیمون خیلی مزاحمت داشتن همسایه ها. ولی خب هیچوفت اقدام قانونی نکردیم. گفتم جهنم چندوفت دیگ ازاینجا میریم دیگه

😄هیچی ب ذهنم نمیرسه خدایی چطوری دوصفحه متن میذارید اینجا
خدا ب دادشون برسه  تجربه داریم خیییلی سخته،خدا از همسایه بد نگذره

فکر کن هزینه نظافت نمیدادن بعد من خودم پارکینگ رو میشورم چون رو نظافت حساسم بعد اومد ماشینش رو جوری پارک کرد که من نتونم شلنگ وصل کنم منم از طبقه اول دبه دبه آب بردم شستم 

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

فکر کن هزینه نظافت نمیدادن بعد من خودم پارکینگ رو میشورم چون رو نظافت حساسم بعد اومد ماشینش رو جوری ...

مگه از  جونت سیر شدی!

من جات باشم نمی‌شورم 

الان رفتم خیلی محترمانه ازش خواهش کردم میگم خیلی اذیت میشم میگه مگه خوابگاهه سرصدا همه جا هست

میگفتی الان توو جاهای عمومی هم سروصدارو رعایت میکنن چ برسه ب خونه 

میگفتی خیلی سخته ی کم رعایت کنی؟!

دقیقا بعد اون دیگه نشستم اما اون سری خیلی زور بالام اومد

آره بابا ،بی خیال مواظب جونت باش

مممنونم عزیزم

🌹❤