2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین چکار کنم همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 73 پست
این چه وضعیه همه مشکل دارن مثل اینکه یه قانون درست وضع نمیکنن واسه همسایه مزاحم

آره منی که از غیبت بدم میاد توو طول روز رعایت میکنم ک گناه نکنم خدا منو با همسایه بد آزمایش میکنه و من سرافکنده، چون اعصاب ندارم ،سنمم زیاده

بهترین کار اینه بری توو خونه ۵۰متری ویلایی زندگی کنی،نه توو آپارتمان ۱۰۰متری

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نه والا کرکره رو زد تازه داشت وارد خونه اش میشد که من سر رسیدم گفتم ما چه گناهی کردیم همسایه شما شدی ...

نه عزیزم اگ عنوان شکایتش صرفا ضرب و شتمه خب این ضرب و شتم باید روی بدنش باشه آثارش و اثبات بشه. اگر میگید نزدید پس نگران نباشید. 

😄هیچی ب ذهنم نمیرسه خدایی چطوری دوصفحه متن میذارید اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا کرکره رو زد تازه داشت وارد خونه اش میشد که من سر رسیدم گفتم ما چه گناهی کردیم همسایه شما شدی ...

و اگر میدونی ادم بد و حقه بازی هست ، زودتر ی وکیل بگیرید کاراتون و پیش ببره خدای نکرده ضرر مالی واستون درست نکنه. 

موقع تابستون ک میشه یک درخت توت جلو درمون هست توت نقلی داره ،خودشون توتاش روجمع میکنن هم قیسی درس میکنن نم شیره توت ،رفتن یک بلندگوکارگذاشتن زمین روهم کندن اززیرزمین هرکس غریبه بخادتوت بخوره صدادرمیاره بندگان خدامیترسن فرارمیکنن 😅😂

و اگر میدونی ادم بد و حقه بازی هست ، زودتر ی وکیل بگیرید کاراتون و پیش ببره خدای نکرده ضرر مالی واست ...

بله ممنونم از راهنماییتون خیلی لطف کردید .

به نیت امواتتون فاتحه خوندم🧡

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

آره منی که از غیبت بدم میاد توو طول روز رعایت میکنم ک گناه نکنم خدا منو با همسایه بد آزمایش میکنه و ...

اینقد بهم ریختم دلم میخواد برم کوه صدا ادمیزاد بگوشم نیاد

اینقد بهم ریختم دلم میخواد برم کوه صدا ادمیزاد بگوشم نیاد

ایوااای عینه من

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
موقع تابستون ک میشه یک درخت توت جلو درمون هست توت نقلی داره ،خودشون توتاش روجمع میکنن هم قیسی درس می ...

😅😅😅

توهین ضرب و شتم ورود به عنف و منزل

توهین ماده 608 تعزیرات اگ ثابت کنه جزای نقدی داره، ضرب و شتم اگر باشه دیه، حتما وکیل بگیرید بهتون ضرر الکی نزنه

بله ممنونم از راهنماییتون خیلی لطف کردید . به نیت امواتتون فاتحه خوندم🧡

فدای مهربونیت مرسی عزیزم منم برات 5 تا صلوات فرستادم انقد ک مهربونی 

توهین ماده 608 تعزیرات اگ ثابت کنه جزای نقدی داره، ضرب و شتم اگر باشه دیه، حتما وکیل بگیرید بهتون ضر ...

برای دعوا و مشکل همسایه اولین میرن شورای حل اختلاف ،اونجا سعی می کنن آشتی بدن نمیزارن کار ب دادگاه بکشه

برای دعوا و مشکل همسایه اولین میرن شورای حل اختلاف ،اونجا سعی می کنن آشتی بدن نمیزارن کار ب دادگاه ب ...

اینا رفتن عزیزم، خود بنده خدا گفت الان فرستادن دادگاه. بعد عنوان اتهام جزاییه اصلا

توهین ماده 608 تعزیرات اگ ثابت کنه جزای نقدی داره، ضرب و شتم اگر باشه دیه، حتما وکیل بگیرید بهتون ضر ...

بعنوان سئوال آخر با فیلم یا صدای ضبط شده میتونه توهین رو اثبات کنه؟

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷