این چه وضعیه همه مشکل دارن مثل اینکه یه قانون درست وضع نمیکنن واسه همسایه مزاحم
آره منی که از غیبت بدم میاد توو طول روز رعایت میکنم ک گناه نکنم خدا منو با همسایه بد آزمایش میکنه و من سرافکنده، چون اعصاب ندارم ،سنمم زیاده
بهترین کار اینه بری توو خونه ۵۰متری ویلایی زندگی کنی،نه توو آپارتمان ۱۰۰متری
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
اینقد بهم ریختم دلم میخواد برم کوه صدا ادمیزاد بگوشم نیاد
ایوااای عینه من
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
موقع تابستون ک میشه یک درخت توت جلو درمون هست توت نقلی داره ،خودشون توتاش روجمع میکنن هم قیسی درس می ...
😅😅😅
توهین ماده 608 تعزیرات اگ ثابت کنه جزای نقدی داره، ضرب و شتم اگر باشه دیه، حتما وکیل بگیرید بهتون ضر ...
برای دعوا و مشکل همسایه اولین میرن شورای حل اختلاف ،اونجا سعی می کنن آشتی بدن نمیزارن کار ب دادگاه بکشه