2789
اینم چشای من چطوره به نظرتون؟؟؟ صادقانه بگید

زیبا 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ع اصلا نمیخوره اهوهزی باشی گیردادیا خودت فک مکنی مث کدوم قومی😂

😅عع جدی؟ چطور ؟ همشهریامم میگن

😂آخه خیلیا اسم هر قومی رو میارن که بهم میاد الا قوم خودم ،یکی میگه ترک یکی میگه فارس یکی میگه بهت میاد تهرانی یاشی یکی میگه بهت میاد شیرازی باشی...

خلاصه که عربم😂

😅عع جدی؟ چطور ؟ همشهریامم میگن 😂آخه خیلیا اسم هر قومی رو میارن که بهم میاد الا قوم خودم ،یکی میگه ...

اره نمیخوره البته ک من نمیشناسم😂😂

اها😂

چرا عربای اهواز و الادان اینا از مشهدیا خوششون نمیاد؟

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
😅😅 والا من یکی که عربم قوم پرست نیستم😀 هممون ادمیم کسی خوشش نیاد عوضش من خوشم میاد

اصلا نژاد و قوم پرستی بر کنار من خودم از عربا خوشم نمیاد(عراق) ولی هموطن خودم فرق داره عرب باشن ترک باشن لک باشن هرچی باشن همه از ی خاکیم

ولی اینکه گفتم دوس ندارن 😂سواله واسم چرا لجن با مشهدیا

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
😂😁 چکار خوندو میخوای تمیز کنی 😂آدرس بزار بیام

خوندوچیه😹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
@نی نی یار  عکس مو پاک کنید ممنون

@نی_نی_یار_پنج  

خوندوچیه😹

خونتو