2789
من اهوازیم  بهم میاد از چه قومی باشم😅

ع

اصلا نمیخوره اهوهزی باشی

گیردادیا خودت فک مکنی مث کدوم قومی😂

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله منم همینو میگم میگم ادم ها اگه نقصی تو چهرشون باشه سعی میکنن بپوشونند نکه فریادش بزنن پس زیبا ...

درسته 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

اینم چشای من چطوره به نظرتون؟؟؟ صادقانه بگید

صادقانه بگم ؟

خیلی خوشگلی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

@sarire    

مرسی عشقم💋

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مرسی عشقم💋

😻

بوس 

دیر رسیدی همه گذاشتیم😁

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
😻 بوس  دیر رسیدی همه گذاشتیم😁

اره حیف😓 اینقد کار دارم امروز هنوز نصفش مونده😩

نمیای کمکم☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره حیف😓 اینقد کار دارم امروز هنوز نصفش مونده😩 نمیای کمکم☹️

😂😁

چکار خوندو میخوای تمیز کنی

😂آدرس بزار بیام