در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربونت برم من😁❤ اصن همین خنده ی تو فدای صدتا چشم رنگی😁😂❤
نباید میگفتی صد تا چشم رنگی فدای همین خنده ی تو؟ نابودش کردی که😂😂
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
نباید میگفتی صد تا چشم رنگی فدای همین خنده ی تو؟ نابودش کردی که😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁
بله همینطوره ولی استارتر گرامی قبول ندارن واقعا یه حدی از زیبایی خیلی نیازه واین شعاره که اخلاق ج ...
ببین خب جفتش با هم خیلی عالی میشه دیدیم کسی رو ک خوشگله خداییش ولی اخلاق نداره اینکه زیباییش محو میشه نمیبینیش ولی هستن کسایی ک خوشگل نیستن ولی خوش اخلاقن ولی زندگی باهاشون خیلی خوبه چون میدونی چقدر مهربونن ولی من میگم جفتش باهم خیلی معرکه میشه شاید استارتر هم ازین لحاظ بگن
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻