2789
عاره ولی خوب سنم خیلی خیلی کم بنظر میرسه ۱۸ سالمه بعد انگار ۱۴ سالمه 🥲

منم ۲۱ انگار ۱۷😐چیش بده

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باشه عزیزدلم  ممنون حتما

😍😻

خاهش میکنم

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
با احترام لطفا شعار ندیم واقعا زیبایی هم مهمه اگه خود شما انقدر زیبانبودیدو عیبی تو صورتتون داشتید ...

گل گفتی خدایی حق بود زیبایی اعتماد بنفس میاره همه چیه خب دیگه ....این ی حقیقته درسته اخلاق هم شرط واقعا ولی خب زیباییم ملاکه دیگه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

برم بگیرم میدن خودشون داروخانه؟ ۱۷ روزه خونریزی دارم 

برو دکتر برات بنویسه بعد برو بخر بده بیمارستان وصل کن باید دکتر بالا سرت باشه . ولی من خداروشکر عوارضی نداشتم

منم اونکه تو رو به هم آرزوهاش ترجیح داد 
منم مثلتتتتت تازه تاپیکش کردم 😂 بم میاد از چه قومی باشم؟

ابروهات پره وگرنه چشات درشته ک

کجایی هستی

همه فک میکنن خواهرع شوهرمم😂

😂😂

گل گفتی خدایی حق بود زیبایی اعتماد بنفس میاره همه چیه خب دیگه ....این ی حقیقته درسته اخلاق هم شرط وا ...

بله

همینطوره ولی استارتر گرامی قبول ندارن

واقعا یه حدی از زیبایی خیلی نیازه

واین شعاره که اخلاق جای زیبایی و چهره رو میگیره

اونم تو جامعه الان

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود