2789
اره    

کو بچت😁

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نژاد و قوم پرستی بر کنار من خودم از عربا خوشم نمیاد(عراق) ولی هموطن خودم فرق داره عرب باشن ترک ...

معمولا عراقیا لجن باهاشون، بخاطر اینکه وقتی ایرانیا میرن شهرشون همه چیو براشون واسه زیارت رایگان مهیا میکنن ولی وقتی خودشون میان مشهد عوضش همه چیو ۱۰۰۰۰ بربر بیشتر براشون گرون میکنن

بیشتر خوشکلا بداخلاقن    

😂😂

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
معمولا عراقیا لجن باهاشون، بخاطر اینکه وقتی ایرانیا میرن شهرشون همه چیو براشون واسه زیارت رایگان مهی ...

ن بابا اونا با پولشون ی عالم چیز مبتونن بگیرن ت کشورما پول ما ارزشی نداره ک 

۱۸۰ وزن عادی ۴۲ الان باردارم حدودا ب پنجا رسیدم

مطمئنی درست نوشتی با قد180....42کیلوییی اخه من باقد170...48کیلوبودم انگار ماکارونی بودم توعکس که اصلا یت نمیخوره اخه 42خیلییییییییی کمه 😐😐

خدایا شکرت که من درسال 1402یک میلیارد پس انداز دارم💵بنویس تا اتفاق بیفتد قد170وزن۴۸ فعلی55وزن هدف67
مطمئنی درست نوشتی با قد180....42کیلوییی اخه من باقد170...48کیلوبودم انگار ماکارونی بودم توعکس که اصل ...

نه عزیزم تو اون عکسه باردارم چاقم که 😑😑😑😑😑😑

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
نه عزیزم تو اون عکسه باردارم چاقم که 😑😑😑😑😑😑

میشه یه عکس از قبل حاملگیت بزاری اخه کنجاو شدم ببینمت😍

خدایا شکرت که من درسال 1402یک میلیارد پس انداز دارم💵بنویس تا اتفاق بیفتد قد170وزن۴۸ فعلی55وزن هدف67
میشه یه عکس از قبل حاملگیت بزاری اخه کنجاو شدم ببینمت😍

باشه فقط توپوشه هاببینم چون بعدزایمان من همیشه ۴۲ یا۴۳ میشم 

چن لحضه صبرکن 

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
کو بچت😁

بچم ناکجا آباده هنوز😬

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بچم ناکجا آباده هنوز😬

نداری

باشه فقط توپوشه هاببینم چون بعدزایمان من همیشه ۴۲ یا۴۳ میشم  چن لحضه صبرکن

باشه گلم❤️ ولی خدایی چطوری با قد یک وهشتاد لاغرنیستی حتما استخون بندیت درشته پس چرا من همه بهم میگن چوپ کبریت 🙄راستی چندسالته اسی