2777
2789
عنوان

بتای پایین

596 بازدید | 45 پست

سلام من هفته پیش آزمایش دادم مثبت بود ۱۵روزبعدموعد عددش پایین بود دکترم گفت باتوجه به اینک پریودی نامرتب دارم احتمالا لقاح دیربوده.گفت یه هفته دیگه آزمایش بده بنظرتون اگ مشکلی بود تا الان باید یه اتفاقی میفتاد دررد و لکه بینی ام ندارم

چند بود بتات؟ برا منم کم بود دکترم گف دو روز بعد باید دو برابر شده باشه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ان شاالله خیره به عیچی فک نکن.چرا هفته دیگه اکرار کنی هر 48ساعت بتا دوبرابر باید بشه

نمیدونم گفت زوده بزاریه هفته بگذره احتمالش هست عددش به حدی برسه بتونم سونو کنم

۱۴۸.براشماچندبود

137 بود فکر کنم

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
چندروزبعدموعد؟من بخاطراین که خیلی ازموعدم گذشته اعصابم خورده که چرا انقدبایدباهمه فرق کنم استرس دارم

8 روز بعد موعد الانم دخترم 7 ماهشه کنارم خوابیده، ب خودت استرس نده، لقاح دیر اتفاق افتاده

8 روز بعد موعد الانم دخترم 7 ماهشه کنارم خوابیده، ب خودت استرس نده، لقاح دیر اتفاق افتاده

ای خدااااا ازطرف من ماچچچچش کن خیلی بچه دوست دارم اونم دختر.خداحفظش کنه واست

ای خدااااا ازطرف من ماچچچچش کن خیلی بچه دوست دارم اونم دختر.خداحفظش کنه واست

مررسی عزیزم، ان شالله 9 ماه دیگه صحیح و سلامت بغلته