2777
2789
عنوان

بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونو شدی؟ آره کمه

برا قبله

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
از کجا میدونی نه هفته ای ؟دکتر چیزی بهت گفت؟

برا بارداری قبلمه ک سقط شد 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
برا قبله

آره عزیزم خیلی کم بود

حداقل باید بالای ده هزار میبود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

آره عزیزم خیلی کم بود حداقل باید بالای ده هزار میبود

میدونی من فق بیبی چک زده بودم بعد هشت هفته ک رفتم دکتر و بهداشت جواب آزمایشو بردم هیچ کدوم بتامو چک نکرد فقط گفتن مثبته جواب گفتم آره

میدونی من فق بیبی چک زده بودم بعد هشت هفته ک رفتم دکتر و بهداشت جواب آزمایشو بردم هیچ کدوم بتامو چک ...

بهداشت که کلا هیچی

ولی عجیبه دکتر چک نکرده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بهداشت که کلا هیچی ولی عجیبه دکتر چک نکرده

من گفتم دوماهه تاخیر پریود دارم بیبی چکم مثبته گفتن ن باید بری آزمایش و اینا بعد رفتم جوابو ردم نگاهم نکردن

من گفتم دوماهه تاخیر پریود دارم بیبی چکم مثبته گفتن ن باید بری آزمایش و اینا بعد رفتم جوابو ردم نگاه ...

خیلی اشتباه بوده کارشون

من گفتم دوماهه تاخیر پریود دارم بیبی چکم مثبته گفتن ن باید بری آزمایش و اینا بعد رفتم جوابو ردم نگاه ...

بعضیاخیلی نامردن معلوم نیس اصلا براچی میرن سرکار.تواین قضیه بارداری خداکنه همچین افرادی به پست هیچکس نخوره خیلی رومخن