2777
2789

کارش فنیه. حالا صاحب مغازه میگه برام نمیصرفه. در حالیکه هنوز 5ماهم نشده و مشتریش داره بیشتر میشه. تا برج 5ماه بعدقرارداد داریم. دارم از نگرانیو استرس میمیرم😔چون باردارم و اون موقع ها بچمون به دنیا میاد. بعد همسرم باید دوباره دنبال مغازه باشه. پول اجاره کردنم نداریم فعلا. همسرم میگه نگران نباش میرم یه جا دیگه کار میکنم. اما من ترس دارم از اینده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم،چرا نگران باشید همین که همسر شما یه هنر یاد گرفته و تونسته روز به روز مشتری بیشتری رو به سمت خودش جلب کنه این عالیه.چرا واسه سرمایه اولیه از بانک استفاده نمیکنید؟

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

خدا بزرگه،مشکلات اقتصادی برای همه هست تو تنها نیستی،

خدارشکر ک همسرتون اهل کار هست،مطمعن باش همت داره وبیکار نمیمونه،شما هم بهش قوت قلب بده،ن اینکه خودت نگران باشی..خدا روزی رسونه 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

قرارداد كه دارين  ميتونه بزنه زيرش؟

ان شالله كه يه حرفي همين طوري زده و شوهرتون مجبور به جابه جايي نميشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

خدا کریمه 

خیالت راحت به همسرت اعتماد کن تمرکزتو بذار رو نی نی حرص نخور بچه زشت میشه

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور