2777
2789
عنوان

انگل

496 بازدید | 12 پست

واقعااا نمیدونم چم شده . چن ماهه خیلی اذیتم 

قبلا دکتر رفم گف نداری 

اما الان دمار از روزگارم در اووومده . هیج چیز بدی هم نمیخورم 

نمیدونم چیشده 

راهکار بدید . شربت . قرص و ..

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چجوری میشی

داغوننننن اصلا نمیشه خابید . شبها هست . 

همش دستشویی . یبوست هم هست ببخشیدا.

تعداد بالا .

چی بخورم بشوره ببره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
یعنی چجوری؟

انگله . خاب ندارم  درد داره. شب ها زیاده .

خب از کجا میدونی انگله ،باز برو آزمایش بده ،هر انگلی درمانش فرق میکنه ممکنه عفونت باشه دیگه چه علل ...

اره کرم دیدم ک میگم انگله . 

خیلی بده لامصب . حوصله دکتر رفتن ندارم . 

اگ چیزی باشه ک داروخوته بخرم  و بخورم

اره کرم دیدم ک میگم انگله .  خیلی بده لامصب . حوصله دکتر رفتن ندارم .  اگ چیزی باشه ک دا ...

نه نمیشه 

حالا که کرم دیدی هم خودت باید دارو بخوری هم همخونه ایات

باید کل زندگی هم بشوری مخصوصا رختخواب و لباس ها چون کرم ها تو درز دوخت تخم ریزی میکنن

کرم مثل سرماخوردگی واگیر داره ،به شدت مسریه 

نه نمیشه  حالا که کرم دیدی هم خودت باید دارو بخوری هم همخونه ایات باید کل زندگی هم بشوری مخصو ...

چقددددد بد .  دارو میشناسین؟

چقددددد بد .  دارو میشناسین؟

نه تابحال درگیر نبودم ولی شنیدم 

پشت گوش ننداز

راستی سعی کن این مدت با نامزدت خیلی بحث نکنی

چون این بیماری آدم رو از تعادل خارج میکنه ،زود رنج و عصبی و پرخاشگر ،کلا غیر منطقی ،مواظب خودت باش ،درمان رو شروع کن

نه تابحال درگیر نبودم ولی شنیدم  پشت گوش ننداز راستی سعی کن این مدت با نامزدت خیلی بحث نکنی ...

😆😆 چشم . واقعا پرخاشکرم 

😆😆 چشم . واقعا پرخاشکرم 

اصلا علت اینکه دنبال درمان نمیری هم  به همین خاطره ،اونا دارن تو رو لونه خودشون میکنن ،ماده ای که با بزاغشون ترشح میکنن اراده و قدرت تصمیم گیری رو ازت میگیره 

اینطور میشه میشینی تو خونه و دنبال درمان میگردی در حالی که ۱ ساعت تاخیر کنی ۱۰ برابر میشن و ۱۰۰ برابر زندگی تو تحت تاثیر قرار میدن

بی حوصلگی و کابوس ،گیجی 

من جات باشم ۶ صبح مطب دکترم

اصلا علت اینکه دنبال درمان نمیری هم  به همین خاطره ،اونا دارن تو رو لونه خودشون میکنن ،ماده ای ...

باور کن ی سونو دارم مال بالاتنه . یساله انجامش ندادم با این ک درد دارم . خیییلی تنبل و فلانم ... واقعا بدم😣 

اما این داره مجبورم میکنه دیگگگگگ میرمممم

2791
2779
2792