2777
2789
عنوان

یه اسکرین شات کوچیک

915 بازدید | 101 پست

سلام بچه ها 

نمیدونم تو تاپیک قبلیام بودین یا نه

یه ماه و بیست و دو روز پیش رفتم ب کراشم همه چیو در قالب یه پیام گفتم که کاش نمیگفتم:) 

هنوزگ این حرفیو که بهم زده نمیتونم هضم کنم💔🚶🏻‍♀️

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفتی دقیقا

هیچی اول از همه خواستم باهاش رفیق شم گوه بازی در آورد

بعدش یه شبب همهه چیو بهش گفتم ینی رفتم گفتم یا میگی آره یا میگی نه دو حالت بیشتر نداره و اینا... 

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
هیچی اول از همه خواستم باهاش رفیق شم گوه بازی در آورد بعدش یه شبب همهه چیو بهش گفتم ینی رفتم گفتم ی ...

عزیزم به نظرم خوب کردی گفتی تکلیفت با خودت مشخص شد وللش🌱💚

همونقدر باش که برات هستن اوکی؟! 

داشتم زار میزدم ولی اینو بهش گفتم 

دیگه عم پامو تو مغازش نزاشتم

بگو چالش بود 🤣🤣 عجب ادم پررویه...بگو متاسفم برای این سطح شعور

وای خدا فقط اواش ک گفتی   

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی