2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوکی مرسی😇

عزیزم این دوتاس پیجش

اونی ک پروفش سیاهه قدیمیه اونی ک سفیده رو تازه زده روی جفتشم پاسخگویی دارن

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
عزیزم این دوتاس پیجش اونی ک پروفش سیاهه قدیمیه اونی ک سفیده رو تازه زده روی جفتشم پاسخگویی دارن

خیلی ممنونم، لطف کردیییییی🌷😍🌱

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
خیلی ممنونم، لطف کردیییییی🌷😍🌱

قربونت

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
عزیزم این دوتاس پیجش اونی ک پروفش سیاهه قدیمیه اونی ک سفیده رو تازه زده روی جفتشم پاسخگویی دارن

عزیزمممم ی خواهش میشه قند شکنتو برام بفرستی 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺لطفا من از سر شب کار فوری دارم ولی واس من کار نمیکنه

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!
عزیزمممم ی خواهش میشه قند شکنتو برام بفرستی 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺لطفا من از سر شب کار فوری دارم ولی واس من ...

فداتشم این بکاپ داره باید از تلگرام دانلود کنی بکاپ هاشو

داری تل؟

فداتشم این بکاپ داره باید از تلگرام دانلود کنی بکاپ هاشو داری تل؟

ارع تل دارم ..اگر میتونی کمک کنی ممنونت میشم🥺🥺🥺چون من جزوه هامو تو واتساپ فرستادن برام باز نمیشه بدبختم

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز