2777
2789
مهم نیته😂😂😂 رایگان ک زیاد هست ولی گفتم ببینم زود جواب پیام دادن بهشون یا چند روزه میسازن

نه عزیزم این چنل گزاشت چندتا پاور فول گزاشت گف امتحان کنین ببینین واقعا سابام اوکیه

وگرنه اصلیاش فروشیه

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
عه نمیدونستم راستی قبلا تر مثلا چهار سال پیش انلاین شاپ بود من اون موقع ازشون واکس مو سفارش دا ...

نمیدونم من امسال از پیج گلی پیداش کردم😂ولی الانم انلاین شاپ دارن وسایل گوشی و هندزفری و...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم این چنل گزاشت چندتا پاور فول گزاشت گف امتحان کنین ببینین واقعا سابام اوکیه وگرنه اصلیاش فر ...

قیمت اصلی هارو میدونی؟ بعد شما از رایگانش استفاده کردی؟

نمیدونم من امسال از پیج گلی پیداش کردم😂ولی الانم انلاین شاپ دارن وسایل گوشی و هندزفری و...

امم راستش من خیلی وقته سر نزدم به اینستا گفتم شاید کلا زده تو کار ساب

به نظرم سفارش بده ارزش داره حتی اگر دیر هم جواب بدن

من خودم گوش کردم اوکی بوده دیگه هر جور راحتی  اصولا ساب رو نمیسازن فقط وقتی میگی چی میخوای اون ...

از کجا گوش دادی؟ برای چ موضوع هایی گوش کردی عزیزم؟

نمیدونم چندتا پیج بود میساختن فقط این پیج شخصی میسازه

قیمت اصلی هارو میدونی؟ بعد شما از رایگانش استفاده کردی؟

قیمتاشو نه والا دقت نکردم چون نمیخوام بخرم صرفا نگهش داشتم ک اگه یروز لازم شد خرید کنم ازش

من از ساب موی زائدش استفاده کردم منتهی ادامه ندادمش چون هندزفریم خراب شد نتونستم دیگه😂💔

و اوکی بود موهام بصورت سکه ای داشت میریخت و ضعیف میشد

نگه داشتم و قطعا ادامه میدم

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
قیمتاشو نه والا دقت نکردم چون نمیخوام بخرم صرفا نگهش داشتم ک اگه یروز لازم شد خرید کنم ازش من از ...

جداا؟😶😍 اره یه دخترو دیدم میگفت ۸ ماه استفاده کردم و موهای زائدم دیگ اثر زیادی ازش نمونده

از کجا گوش دادی؟ برای چ موضوع هایی گوش کردی عزیزم؟ نمیدونم چندتا پیج بود میساختن فقط این پیج شخصی م ...

از کانال تلگرام زیبایی پوست برای منی که پر از منافذ باز دارم صورتم 

🎀

چند وقت پیش چندتا ساب رایگان گزاشت تو چنلش واقعا خوب بودن پیجش هم nasi آندرلاین سابلیمینال  ( ...

@nasi_Subliminal

این؟! من زدم پیدا نکرد ک 🥲

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
جداا؟😶😍 اره یه دخترو دیدم میگفت ۸ ماه استفاده کردم و موهای زائدم دیگ اثر زیادی ازش نمونده

اره

@nasi_Subliminal این؟! من زدم پیدا نکرد ک 🥲

اره همین

صب کن برم ببینم دقیقشو

یا ابلفضل ک فیل،،تر شکنم کار کنه😅

اره همین صب کن برم ببینم دقیقشو یا ابلفضل ک فیل،،تر شکنم کار کنه😅

اوکی مرسی😇

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
من خودم گوش کردم اوکی بوده دیگه هر جور راحتی  اصولا ساب رو نمیسازن فقط وقتی میگی چی میخوای اون ...

ساب چی گوش دادی نتیجه گرفتی ؟

تا چه مدت گوش دادی؟

ای مهربونی که داری می‌خونی یه صلوات برام بفرست که مشکلاتم حل بشن )🥺🩵
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز