2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 27 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سرخ کن فیلیپس خوبه  هوا پز زیاد ب کار نمیاد ب نظرم

من همه چی میخوام بگیرم چه به کارم بیاد چه نیاد فقط بگین جدیدترینش چیه مدلش چون اینا برای دوسه سال ایندن

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
به جای این همزن جاگیر، غذاساز کوچیک بگیر که گوشتکوب و همزن و رنده داره

اونم میگیرم اینم میگیرم میخوام همممه چی بگیرم چون من نه عقدم نه الان قصد ازدواج دارم اینارو میگیرم برای دوسه سال اینده

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
عزیزم سعی کن ب اندازه و با کیفیت و کاربردی بگیری  هواپز و اینا چیزای اضافیه

من همه چی میخوام بگیرم ولی از مدل جدید ترین و برند سردرنمیارم نمیدونم از چه کسی کمک بگیرم

من همه چی میخوام بگیرم چه به کارم بیاد چه نیاد فقط بگین جدیدترینش چیه مدلش چون اینا برای دوسه سال ای ...

خب چ کاریه همون سرخ کن کار اونو میکنه بحث پولشم نباشه این همه وسیله کجا جا میدی بعدا پشیمون میشی

خب چ کاریه همون سرخ کن کار اونو میکنه بحث پولشم نباشه این همه وسیله کجا جا میدی بعدا پشیمون میشی

توی کابینتا😂 جامیشن بابا چرا نگیرم خب دوستدارم همه چی داشته باشم فقط شما کمکم کنین اخرین مدلو بگیرم دیرتر قدیمی شن

سرخ کن های بدون روغن فیلیپس به نظرم جدیدترش چندکاره هست وحدود 8 یا 9 تومن هست 

باشه عزیزم ممنون میگردم دنبال چند کارش

توی کابینتا😂 جامیشن بابا چرا نگیرم خب دوستدارم همه چی داشته باشم فقط شما کمکم کنین اخرین مدلو بگیرم ...

مارکای معروف بگیر من خودم برام مهم بود اسمای ناشناس نگرفتم 

ب خود مغازه دار بگو اخرین مدلش کدومه راهنمایی میکنه 

مارکای معروف بگیر من خودم برام مهم بود اسمای ناشناس نگرفتم  ب خود مغازه دار بگو اخرین مدلش کدو ...

ممنون گلم فقط اون نون تست اگه سردرمیاری راهنماییم کن