ارسطوداداشپرستو مدیر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 27 پست سلام بچها چند مدل وسیله میزارم شما که باتجربه این بگین کدومش جدید تر وبروز تره من که سردرنمیارم برند خوب هم بهم معرفی کنین جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖 1401/10/20 | 00:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارسطوداداشپرستو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 این جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
ارسطوداداشپرستو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 کدومشون مدل بالاترن عقربه ایه یااون استیل پایینه؟ جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
esfandbanooo عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 4850 این زود پزا اگر خواستی زودپز بگیری برند خوب بگیر یا اصلا نگیر چون بعضی هاشون استاندارد نیستن، من سب و تفال دارم خوبه
ارسطوداداشپرستو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 سرخ کن فیلیپس خوبه هوا پز زیاد ب کار نمیاد ب نظرم من همه چی میخوام بگیرم چه به کارم بیاد چه نیاد فقط بگین جدیدترینش چیه مدلش چون اینا برای دوسه سال ایندن جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
ارسطوداداشپرستو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 به جای این همزن جاگیر، غذاساز کوچیک بگیر که گوشتکوب و همزن و رنده داره اونم میگیرم اینم میگیرم میخوام همممه چی بگیرم چون من نه عقدم نه الان قصد ازدواج دارم اینارو میگیرم برای دوسه سال اینده جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
ارسطوداداشپرستو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 عزیزم سعی کن ب اندازه و با کیفیت و کاربردی بگیری هواپز و اینا چیزای اضافیه من همه چی میخوام بگیرم ولی از مدل جدید ترین و برند سردرنمیارم نمیدونم از چه کسی کمک بگیرم جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
fatemee7474 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 8778 من همه چی میخوام بگیرم چه به کارم بیاد چه نیاد فقط بگین جدیدترینش چیه مدلش چون اینا برای دوسه سال ای ... خب چ کاریه همون سرخ کن کار اونو میکنه بحث پولشم نباشه این همه وسیله کجا جا میدی بعدا پشیمون میشی
ارسطوداداشپرستو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 خب چ کاریه همون سرخ کن کار اونو میکنه بحث پولشم نباشه این همه وسیله کجا جا میدی بعدا پشیمون میشی توی کابینتا😂 جامیشن بابا چرا نگیرم خب دوستدارم همه چی داشته باشم فقط شما کمکم کنین اخرین مدلو بگیرم دیرتر قدیمی شن جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
ارسطوداداشپرستو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 سرخ کن های بدون روغن فیلیپس به نظرم جدیدترش چندکاره هست وحدود 8 یا 9 تومن هست باشه عزیزم ممنون میگردم دنبال چند کارش جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
ارسطوداداشپرستو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 دستگاه نون تست کدومش جدید تره مارکش خوبه بنظرتون؟؟ جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
fatemee7474 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 8778 توی کابینتا😂 جامیشن بابا چرا نگیرم خب دوستدارم همه چی داشته باشم فقط شما کمکم کنین اخرین مدلو بگیرم ... مارکای معروف بگیر من خودم برام مهم بود اسمای ناشناس نگرفتم ب خود مغازه دار بگو اخرین مدلش کدومه راهنمایی میکنه
ارسطوداداشپرستو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5516 مارکای معروف بگیر من خودم برام مهم بود اسمای ناشناس نگرفتم ب خود مغازه دار بگو اخرین مدلش کدو ... ممنون گلم فقط اون نون تست اگه سردرمیاری راهنماییم کن جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
fatemee7474 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 8778 ممنون گلم فقط اون نون تست اگه سردرمیاری راهنماییم کن تستر منظورته؟؟؟ من کنوود گرفتم اینو