2777
2789
عنوان

دلتنگی و دوری از خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 5695 بازدید | 20 پست
بخدا با کلمه ب کلمه حرفات اشک ریختم  تو رو خدا بگو چطور تحمل میکنی  من ارزوم اینه تو شهر ...

نمیدونم راهی نیست جز تحمل منم مثل تو گریه میکنم‌.. تو رویا بامامانم حرف میزنم میگم مامان اگ دخترت دلش بشکنه نیستی ک حتی دست بکشی رو سرش..گریه میکنم اینقدر...اما مجبوریم چ میشه کرد...اینقدر حسرت میخورم کسایی ک پبش خانوادشونن.‌..وقتی میگ برو چمدونت ببند پرواز میکنم اصلا بهترین حس دنیا..وقتی برم تا خودم نگم نمیاد دنبالم میگ بمون.. اما دیگ باید بگردی سر زندگیت‌..وقتی میخوام بیام و چمدون میبندم اصلا یه حال گندیه با بغض...خانوادمم همش زنگ میزنن گریه میکنن اوناهم گیرن بامن...مامانم همیشه میگ چرا دادمت راه دور 😂

هرروز زنگ میزنیم بهم یه روز زنگ بزنیم اون یکی ج نده دیگ سکته رو می‌زنیم 😂

نمیدونم راهی نیست جز تحمل منم مثل تو گریه میکنم‌.. تو رویا بامامانم حرف میزنم میگم مامان اگ دخترت دل ...

هزار بار دعا کردم بخوابم ی شب قبل عقدم بیدار بشم 

هزاربار فک کردم چرا باید زجر بکشم نکنه خطا کردم ک تاوان پس میدم

هزار دفه از خدا پرسیدم چرا ما مجبوریم ب تحمل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزار بار دعا کردم بخوابم ی شب قبل عقدم بیدار بشم  هزاربار فک کردم چرا باید زجر بکشم نکنه خطا ک ...

عزیزم منم این ارزو کردم ... حتی هرشب میگیم خداکنه یکی مثل چراغ جادو بیاد بگه سه تا ارزو میتونی کنی😂

شاید ب کسی بگه بخنده ولی خیلی سخته من تا ۱۹ سالگی باید مامانم پیشم میخوابید تا بخوابم.منم مثل تو فکر میکردم اسونه😔

ولی واس بعضی سخت نی‌.. اجیم ۱۰ ساله جدا زندگی میکنه ب زور میاد خونه بابام اینا... 

عزیزم منم این ارزو کردم ... حتی هرشب میگیم خداکنه یکی مثل چراغ جادو بیاد بگه سه تا ارزو میتونی کنی😂 ...

موندم چطور میتونن من ادم دوری نیستمو داغون دارم میشم