2789

مهتاب واقعا چطور دلتون میاد هزینش کنید زنگ زدم گف از ۳۰۰ شروع میشه تا ۶۰۰

والا من با شیخ زهرا در ارتباطم تو اون تایم که مهتاب ۳۰۰ گف تا ۶۰۰ با همان تایم زهرا خانم ۱۰۰ گرفت و راضی هم بودم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روال کار زهرا خانم نمیدونم موکل هست یا نه ولی خیلی آرامش پیدا میکنم ،خیلی هم شده که کمکم کرده و نتیجه را برام عوض کرده 

خیلی نفسش حقه و هزینه ی کمی میگیره در مقایسه با مهتاب خانم

مهتاب خانم انگار بیزنیس کار هست ،گفتم یبار پیشش بگیرم گف از از ۳۰۰ شروع میشه تا ۶۰۰

گفتم چقد تایم دارید گف مثلا ۱۰ دقیقه!من همان تایم با زهرا خانم ۱۰۰ میدم و هفته ای دوبار درارتباطم و راضیم 

روال کار زهرا خانم نمیدونم موکل هست یا نه ولی خیلی آرامش پیدا میکنم ،خیلی هم شده که کمکم کرده و نتیج ...

چ خبره ۱۰۰ ت هم زیاده من پیش یکی توی اینستا میگیرم  ۷۵ میگیره فالش خیلی خوبه بزور نوبت میده ولی دوست داشتم پیش یکی دیگه بگیرم 

شماره ی زهرا خانم رایکی از همکارام بهم داد آدرس سایت رو هم داد بهم که نظرات مردم در مورد شیخ زهرا رو بخونم که همه راضی بودن منم زنگزدم خیلی راضیم و الان همکارای یک مدرسه خیلی زنگ میزنیم بهشون شمع تراپی هم کردم اونم خوب بود گفتم منم نظرمو تو سایت ثبت کنم ۰۹۲۱۷۶۴۲۹۱۶

تعریف  مهتاب هم خیلی تو سایت گفتن زنگ زدم اصلا ناراضی بودم کلا هرچی گف برعکسش دراومده شنیدم که خودشه که تبلیغ میکنه

یک معلمم و اصلا از کارش راضی نشدم یک هفته پیش زنگ زدم کلا پولم رفت سره دو دقیقه گف فالت تموم شد ۴۰۰ هزارتومن هم گرفت 

و البته اشتباه از من بود که گفتم اینم خیلی تعریف شده بذار زنگ بزنم وگرنه جز زهرا خانم به کسی زنگ نمیزنم 

شماره ی زهرا خانم رایکی از همکارام بهم داد آدرس سایت رو هم داد بهم که نظرات مردم در مورد شیخ زهرا رو ...

ممنون دوست عزیز منم زنگ زدم الان چندوقته باهاش درارتباطم دوبار فا.ل .چندبار سرکتاب.شمع تراپی هم کردم عالیه