2777
2789
عنوان

عمل بینی

838 بازدید | 19 پست

امروز عمل کردم واسه ساعت چهار عصر 

الان می‌خوام بخوابم همش استرس دارم یوقت موقع خواب ب دماغم ضربه نزنم 

ایکاش بالش یو رو می‌خریدم 

راهکار نداریم خانم ها 🥴🥴🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام کدوم شهر شمال؟؟ درد هم داری الان ؟

من قائمشهر 

اصلا هیچ دردی ندارم 

یعنی من از استرس داشتم میمردماااا 

همش میگفتم دیگه بهوش نمیام 😂😂😂😂چقد همه تو اتاق عمل عالی بودن از دکترا گرفته تا پرستارا 

یه خاطره خوب برام موند 

من قائمشهر  اصلا هیچ دردی ندارم  یعنی من از استرس داشتم میمردماااا  همش میگفتم دیگ ...

میخوام عمل کنم ولی از نتیجه بعد عمل میترسم خوب نشع از اینی که هست بدتر بشه بابل عمل کردی ؟هز دکترش رهضی بودی ؟  منم قایمشهری هستم😊 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
بری دکتر بهت میگه  نه من کلینیک قائم تو قائمشهر عمل کردم پیش دکتر فرخنده  من همین ک ازون ...

مبارکت باشه عزیز ⚘❤

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
بری دکتر بهت میگه  نه من کلینیک قائم تو قائمشهر عمل کردم پیش دکتر فرخنده  من همین ک ازون ...

دماغ من استخونیه قوز داره لعنتی

دماغ من استخونیه قوز داره لعنتی

از دماغ من فکر نکنم زشت تر باشه 

امروز هم دکتر می‌گفت از شر این لنتی دیگه راحت میشی 😂😂😂😂😂😂

دماغ های استخونی تو عمل بینی بهتر در میان 

من خودم طبیعی خواسته بود ولی دکتر گفت یه قوس خیلی ملایم برات میدم قشنگ تر میشه 

حالا پانسمان در بیارم ببینم چیکار کرده 🥴🥴

از دماغ من فکر نکنم زشت تر باشه  امروز هم دکتر می‌گفت از شر این لنتی دیگه راحت میشی 😂😂😂😂😂 ...

ان شالله همنطوری میشه که دوستداشتی. باشه که خدا بهم یه هولی بده منم بزنم بندازمش لامصبو🤣🤣