2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3650 بازدید | 170 پست
شوهر من منو به زور میبره.از همشون متنفرم..

من شوهرم خودشم حوصلشون نداره

تا حالا ک گفته باسه ولی شاید عید بزنه زیر حرفش

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدودا ۱۲ ساله ازداوج کردم.سنم کم بود.مادرشوهرم کلا آدم زبون بازیه..با پنبه سر میبره.منم خام بودم و بچه، معنی بعضی تیکه هاش و دو به همزنیاشو نمیفهمیدم.یه جاهایی هم از لحاظ مالی بدجور ازش رکب خوردم....هروقت هم حرفی ازش با همسرم پیش میومد بحث و دعوا میشد.الان یه سه سالی میشه که تو یه ساختمون زندکی میکنیم....طوری شده شبا شوهرم میاد از مادرش غیبت میکنه من آرومش میکنم.تازه تو این سه سال مادرشو شناخته😂😂😂😂همه میگن با مادر شوهر تو یه ساختمون خوب نیس،برای من برعکس شده،رابطه م با شوهرم مستحکمتر شده،آااااای مامانه حرص میخوره...البته خب تقصیر خودشه که پسرش ازش فراری شده،

نه شوهر من خر خوبی هست واسشون.با اینکه هیچ خوبی ازشون ندیده ولی به شدت متعصبه روشون

وای تو چقد مثل منی ولی میدونی من چموری خرم رو رام کردم با مدرک حرف میزن صداشونو ضبط میکردم  و قهر میکردم جوری که شوهرم بفهمه ناراحتم چون جلوی شوهرم هیچکاری نمیکردن جوری که ادم میگفت فرشته ان  ولی من کل ماجرا رو تعریف میکردم بعد میرفت با مامانش حرف میزد میگفت درسته مامانشم تایید میکرد البته هرکاری کردن فقط باید با دلخوری بگی و ناراحت باشی بعد که تایید مادرشو گرفت یه روز بعد بگو میدونی منظور مامانت از این کار یا از این حرف چی بود خلاصه یه جوری جلوه بده که میخوان پسرشون رو خراب کنن بعد بگو اگه تو اینجوری بشی منم فلان میشم خلاصه دست بزار رو نقطه ضعفش به طور غیر مستقیم من شوهرم همش سر کار بود عجایب خانوادش رو ندیده بود تا من با سند مدرک نشونش دادم و بعدش خانواده شوهرم اشکار بدیشون رو به شوهرم نشون دادن الان شوهرم تف هم نمیندازه براشون 

تو که داری غیر مستقیم ...من هربار به مامانم میگم ....ولی این دیگه تهمت نیست ...شایدفکر و خیاله ..... ...

آخه وقتی همه حرفاشو غیرمستقیم بهم میزنه میفهمم دیگه، بعد از اونم هروقت میرفتم خونشون میگفت فلان وسیلمم نیست، میفهمم دیگه بعدشم همش دیگه راجب دزدی حرف میزنن ک حرصم بده،ازون ورم بگه ب تو نیستیم ک چرا بب خودت میگیری، یعنی ازین بابت ک ب منن، موندم چیکار کنم باهاش، دیگه نمیتونم ببینمش،فقط میخواد تهمت بزنه داستان درست کنه

چرا اینجا رفتید چرا اونجا اومدید چرا همش خونه فامیل زنتی.چرا کادو برای فلانی اینو بردی

مامان بابای من  به دختر خودشان زیاد میگند ..همه میگند...این چیزی نبست حالا ..وایی به اینکه از عروسش کاربکشه از دخترش نه ....مامان من واسه داداشم زن میخواهد بیکاره ....ولی ارشد داره .میگه الان پول نداره زن مورد علاقه ام بگیرم اگر پولدار شد نره دختر همسایه را بگیره ...من هم گفتم دخالت نکن .داداشم زن بگیره تحقیق کن بقیه چیزا  حواست به شوهر خودت باشه‌....در هرصورت زنها میخواهد پسرشان تحت تملکشان باشه ....م

پس پانشواز جات ....کار نکن ....بشین پیش شوهرت و مردا ...

همین کارم کردم ی مدت، ولی باز هروقت میرم داره اسم دزدی میاره میخواد اعصابمو بهم بریز، تیکه مینداز، حالم بد میشه، و اینکه اوایل گفتم خب ب کسی ک نمیگه،ولی بعد دیدم هرکی باهاشون در ارتباط اسم دزدی میارن نگاه من میکنن، واقعا آدم ناراحت میشه دیگه کاری ک نکردی،اینجوری میخواد حرصت بده

چه جوری دمشقیچی کردی به من یاد میدهی

ی دعوای مفصل کردم باهاش البته این ک حق با من بود بی تاثیر نبود

و اینکه هربار زنگ میرد ب شوهرم سر چیرا متفاوت داد بیداد میکردم اونم فهمید بخاطر اونه دیگ زنگ نمیزنه موقعب ک شوهرم خونست

نمیشه.مدام شوهرمو چک میکنه.شوهرمم که بچه ننه.باباشونم از ننشون بیخودتر.مفت خور و ک..گشاد

مثل من اینقدر زن باسیاست و حیله گر و حسود دروغگویی فکرکن خواهرش ازکربلا برام لباس اورد بر داشت یک لباس جنس نفتی مال اطراف حرم مشهد میفروشت استین هم نداره داد مادرشوهر دخترش پارچه گذاشته عوض کرد خودش گفت اون برداشتم برای خودم این دادم 😳تو عروسی یه فامیلش تو جمع تو حیاط میرقصیدم باشوهرم هزار تومن گذاشته کف دستم تاریک بود چراغ های موزیک و سالت بعد اومدم دیدم ۱۰۰۰به پسرش ۳۰۰۰ هزار داده 😳شوهرمن بچه ننه احمق فقط به اونا پول میده تا یکم پول دستش بیاد سریع میزنه به حساب اونا فکرکن پدرشوهر هفته ی ۵میلیون حقوقش فقط بنا بازم دم از گرسنگی میزنن 😐خدا واگذارکردم اینقدر هست اگه بگم 😞

مثل من اینقدر زن باسیاست و حیله گر و حسود دروغگویی فکرکن خواهرش ازکربلا برام لباس اورد بر داشت یک لب ...

واسه منم عین گدا گشنه ها همش از شوهرم میتیغن.یعنی باورت میشه شوهر من دوتا خونه رو خرج میده.خدت ازشون نگذره.زهرمارشون بشه.بنظرت ما راضی نیستیم حلاله؟؟