2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3650 بازدید | 170 پست
واسه منم عین گدا گشنه ها همش از شوهرم میتیغن.یعنی باورت میشه شوهر من دوتا خونه رو خرج میده.خدت ازشون ...

حلال ؟؟؟وقتی خودش زن و بچه داره به این ها روا نه اصلا. 

جالب زمانیکه پسر خونه هستن ادم حسابشون نمیکردن فقط دنبال این بودن زن بگیر راحت شن حالا عزیز شده براشون من نمیگم بچه شون دوست دارن نه که بخان زندگی ش بهم بزنن جالب ماشین سوارمیشیم میپره جلو مشهد رفتیم امادیم جلو بود یه تعارف نکرد رسیدیم در خانه دختر جونه ش میگه بیا جلو بشین اونم کجا ۱۰دقیقه مانده تا مقصد گفتم نه ممنون عشق جلو نشستن ندترم عقب راحت 

حلال ؟؟؟وقتی خودش زن و بچه داره به این ها روا نه اصلا.  جالب زمانیکه پسر خونه هستن ادم حسابشون ...

واسه منم همینن.برنجشون تموم میشه از ما میخوان.جالبه برنج معمولی هم نمیخورن فقط مرغوب باشه.قبلنا هی میگفتن بیاید شب بمونید پیش ما.چند بار رفتم دیدم صبح قابلمه دادن دست شوهرم برو کله پاچه بگیر حلیم بگیر.درد گرفته ها خوش اشتها هم هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم همینن.برنجشون تموم میشه از ما میخوان.جالبه برنج معمولی هم نمیخورن فقط مرغوب باشه.قبلنا هی م ...

هی خواهرچی بگم اینقدرهست کدوم بگم برن گمشن اصلا توجه نکن به یه طرفت مهم شدهر که خر بارکش نمیفهمه یه زمانی میفهمه که فایده نداره ول کن چرا حرص بخوریم به ته پامون 😚هی حرص بخوریم اونا بیشتر بلومبونن 😐گورسرشون 

ی دعوای مفصل کردم باهاش البته این ک حق با من بود بی تاثیر نبود و اینکه هربار زنگ میرد ب شوهرم سر چی ...

زنهای فامیل ما همه همینند ‌......خواهرشوهراشون پر رو اند....البته شوهر محل به زن نمیده اموال مال مرده است ....ولی وقتی زنش داره از حق شوهر دفاع میکنه چون پول واسه بچه هاش جمع کنه حیف و میل نشود.....مامان من همین جوری بود...با مادرشوهر بود..مهمان های مادرشوهرش میامدند زخم زبان میزدند‌..به مادرشوهرش .مامان من هم محل نگذاشت .اخم میکرد.شاید خودش با مادرشوهرش بحثش میشدالم شنگه داشتند ولی دوستش داشت.طاقت نمیاورد کسی به مادرشوهرش چیزی بگه.

دست رودلم نزارید که خون ۶سال ازهیچ شکنجه ای کوتاهی نکرد درحقم کاری نبود دخالت نکن هرجامیرفتم تاسرکوچه ام باید میگفتم بهش همیشه پشت پنجره خونه فالگوش بود و۱دفعه وارد بحث ما میشد همیشه حق با اونابود وپسرش الانم ۶ماه ازخونم آواره شدم اجازه نمیده ۱اتاق بگیریم زندگی کنیم میگه یا اینجا یا هیچ جا ۶ماه شبانه روز دارم گریه میکنم خدا جوابشو بده من زورم نرسید برام دعاکنید بچه ها شمارو قسم به خانم زهرا دعاکنید 

دست رودلم نزارید که خون ۶سال ازهیچ شکنجه ای کوتاهی نکرد درحقم کاری نبود دخالت نکن هرجامیرفتم تاسرکوچ ...

عجب بیشرفیه‌.خدا ازش نگذره.ایشالا گره از کارت باز شه.شوهرت چی میگه