2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3650 بازدید | 170 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرمنم همین یود ولی ۴۰روزه مرده و نه تنها که راحت نصدم بلکه هنوز حرفاش توذهنم شوهرم هست و ازش ا ...

حالا اون ک فوت کرده حق داره من مادرشوهرم زنده شوهرم چنان میپرستتش ک نگو😂

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
عزیزم منم العان به چنین چیزی مبتلام شایدم بدتر تازه مادر سوهر من انقد حقه بازو باسیاست که اصلا متوجه ...

وای مادر شوهر منم اینجوریه.بعد انگار زبون بند گرفته برام اصلا وقتی میبینمش آش میشم نا خواسته یادم میره چقدر ازش متنفرمو چه بدیها کرده .خاک تو سر من

دقیقا،منم ب ناحق دارن میگن دزدی کردم، البته غیرمستقیم گفتن، ولی هربار دارن ناراحتم میکنن یجوری ک یعن ...

تو که داری غیر مستقیم ...من هربار به مامانم میگم ....ولی این دیگه تهمت نیست ...شایدفکر و خیاله .....شایدبا بقیه است ‌‌.جاری دارید.‌شاید ما خودمان حساسیم

نمیشه.مدام شوهرمو چک میکنه.شوهرمم که بچه ننه.باباشونم از ننشون بیخودتر.مفت خور و ک..گشاد

یبار نزدیک تولد شوهرم رفتیم با مامان بابم مسافرت انقدر زنگ زد زنگ زد روز تولد مارو کشوند از مسافرت خونشون که تولد گرفتم یه کیک داغون درست کرده بود کادو هم هیچ.یعنی زهرمارمون کرد دو روزه برگردوند مارو

عزیزم منم العان به چنین چیزی مبتلام شایدم بدتر تازه مادر سوهر من انقد حقه بازو باسیاست که اصلا متوجه ...

خدا کمکت کنه خواهر..من نمی‌دونم اینا که عروسو نمیخوان چرا برا پسرشون زن میگیرن..انگار شیطان می‌ره تو جلد اینا

خدایا دوستت دارم