2777
2789
عنوان

سر یه موضوعی مشورت میخوام

95 بازدید | 4 پست

ما یه شهر دیگه خونه داریم قبل ازدواج هر سال ۲ ۳ بار میرفتیم ولی ۳ ساله ازدواج کردم سال اول یه بار با شوهرم رفتیم ولی ۲ ساله به دلیل مسائلی که حالا شرایطش نیست نرفتم با شوهرم مامانم میخواد برن به من میگه بیا کار شوهرت اوکی شد خودش میاد شوهرمم حرفی نزد راضی بود برم سخت نمیگیره ولی خیلی ادم استرسی هستم میترسم برم نیاد یا دیر بیاد من هزار تا فکر و خیال کنم یا کار درستی نباشه بدون شوهرم برم نمیدونم واقعا چیکار کنم 

هرچی دلت میگه  باز بری اونجا استرس خونه و شوهرتو داشته باشی اصلا خوش نمیگذره بهت میخوای وا ...

منم نظرم همینه ولی میترسم جور نشه امسالم برم نمیدونم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نظرم همینه ولی میترسم جور نشه امسالم برم نمیدونم چیکار کنم 

من خودم یه همچین اتفاقی افتاده واسم با فامیل و خاله دایی رفتیم مسافرت (با شوهرم دختر خاله پسر خاله‌ایم)

شوهرمم قرار شد بعد دوروزبیاد پیشمون 

نیومد من چون ذهنم درگیرش نبود خیلیم بهم خووش گذشت

ولی این اواخر به خاطر یه سری از مسائل دور از خونه بودم 

و خیلییییی ذهنم درگیر بود عصبانی بودم همشیه توهماتی اومده بود تو ذهنم که اره من نیستم شوهرم داره چیکار میکنه.....

اگه ذهنت درگیر باشه خیلی بده

من خودم یه همچین اتفاقی افتاده واسم با فامیل و خاله دایی رفتیم مسافرت (با شوهرم دختر خاله پسر خاله‌ا ...

آره درست میگی واقعا درک میکنم قشنگ حرفتو.   توکل به خدا حالا ببینم چی میشه