2777
2789

صد در صد

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی به خودم مغرور بودم که نه دنبال پول هستم نه شهرت و...

ولی چندوقته دارم بازبینی میکنم زندگیمو می بینم واقعا عمرمو هدر دادم

دریایی ام و نیست باکم ازطوفان  دریاهمه عمرخوابش آشفته ست

تاوقتی که درمورد هرموضوعی طرف مقابلمو تاییدکنم و هیچ اعتراضی به هیچی نداشته باشم زندگی ارومه

وای به روزی که بخوام نظری مخالف داشته باشم یا نظر خودمو لحاظ کنم.همه چی روفراموش میکنه توچندثانیه چنان حرفهای بران و سوزنده ای تحویلم میده که تو دلم میگم تف به این انتخابت

کاملا درسته.. ولی از کجا بفهمیم غلطه..عشق کور میکنه 

مشکل همینجاست دیگه.تقریبا هیچکس خود واقعیشو نشون نمیده.چنان مودب و مهربان برخورد میکرد احساس میکردم رو ابرها هستم دیگه هرایرادی که دیگران درمورد ظاهرش یا چیزهای دیگه میگرفتن اصلا به نظرم نمیومد

چطور چیشد که اینطور شد؟ میخوای حرف بزنی؟ 

بخاطر اینکه کلی بهش اعتماد داشتم هرچی گفت گفتم چشم اره درسته.درسمو تومقطع ارشد رهاکردم درآستانه رسمیشدن درآموزش وپرورش بودم گفت بچه مهمتره بعدا خودم حمایتت میکنم هرچقدر حقوق میخوای بگیری خودم میدم.مجریگری صداسیماقبول شدم نذاشت برم گفت جای خوبی نیست و من احمق انقدر قبولش داشتم که اگه میگفت ماست سیاهه میگفتم‌درسته

عشق کلا غلط هست  به نظرم آدمیزاد عاشق نشه تو آرامش هست  ولی خب عاشق شدن یا نشدن هم دست آ ...

دقیقا.کاش هیچوقت آدم عاشق نشه هیچوقت حتی بعداز ازدواج