2777
2789
بخاطر اینکه کلی بهش اعتماد داشتم هرچی گفت گفتم چشم اره درسته.درسمو تومقطع ارشد رهاکردم درآستانه رسمی ...

میفهمم خیلی سخته فرصتاتو بخاطر یکی از دست بدی و اون اونی نباشه که فکرشو میکردی

من در شرفه تصمیمم... یه تصمیم سخت که قبول کنم یانه همیشه میترسم اونی که فک میکنم نباشه نگرانم چیزایی که الان تو نظرم کم اهمیت میاد بعدها بزرگ و مهم بشه

در کل بنظرم عشق و علاقه فقط از بیرون قشنگه 

عشق کلا غلط هست  به نظرم آدمیزاد عاشق نشه تو آرامش هست  ولی خب عاشق شدن یا نشدن هم دست آ ...

من خیلی مطمئن بودم ازخودم تا قبل ازازدواج هم عاشق نشدم ولی اصلا نمیدونم چطور شد برخورد این آقا و خانواده ش طوری بود که فکرمیکردم یک دسته فرشته ازآسمون اومدن سراغم

به محض اینکه عقد کردم برخورد خانوادشون کاملا عوض شد و بعداز اینکه رفتیم خونه خودمون کم‌کم اخلاق خودش...

مشکل اینجاست که چنان ظاهرموجه و مودب و مهربانی داره که اگه با خانوادم دردو دل کنم میگن نه استعفرالله ...

دریایی ام و نیست باکم ازطوفان  دریاهمه عمرخوابش آشفته ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم خیلی سخته فرصتاتو بخاطر یکی از دست بدی و اون اونی نباشه که فکرشو میکردی من در شرفه تصمیمم... ...

وقتی ادم عاشق نباشه بهترتصمیم میگیره

خب پس واقعا غلطه با محبت بدون انتظار شاید بتونی درست کنی رابطت چون عاشق هم بودید بلاخره یه روزی

مشکل اینجاست که همش گفتم بعدا درست میشه و چشم بازکردم ۱۴سال گذشت.همیشه هم محبت یکطرفه داشتم ولی دیگه آدم یک روز خسته میشه

فقط بخاطر اینکه ازبیرون ظاهرزندگیمون خیلی خوبو آروم هست ومن مادرم نمیخوام غصه بخوره هیچی به هیچکس نمیگم ولی همسر آدم باید برای خودش خوب باشه نه برای مادریاخواهر یا برادرزنش

برای اونهادامادخیلی خوبیه.مثلا ازالان به فکرهدیه روزمادر برای مادرشومادرم هست ولی برای من همیشه الکی سمبل میکنه

هرسال میگفتم حتما میخوادمنو سورپرایزکنه دیرتربرام میگیره ولی خبری نمیشد اصلا هدیه برام‌مهم نیست توجه برام مهمه