2777
2789

یه چی میدن باید بخورم بعد دوساعت بعد ازمایش بدم؟

بعد صبحانه نباید بخورم؟

قرص قندم میخورم شب قبلش نباید بخورم؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یادمه دخترخالم که‌این آزمایشو داد اونقدر حالش بد شدددددد که فقط رفتیم جمعش کردیم... من گفتم اگه ...

وا چرا

مگ چجوریه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

من همین دیروز آزمایش دادم 😁

اول ازت خون میگیرن، بعد یه محلول میدن بخوری. 

بعد از یک ساعت میری دوباره خون میدی.

باز یک ساعت بعدش و بعد از اون دوباره یک ساعت بعدش خون میدی... 

یعنی ۴ بار کلا نمونه میگیرن. یک بارش قبل محلول خوردن و سه بارش بعد محلول خوردن.

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
من همین دیروز آزمایش دادم 😁  اول ازت خون میگیرن، بعد یه محلول میدن بخوری.  بعد از یک سا ...

واقن؟؟ چهار بار خون میگیرن؟

من همین دیروز آزمایش دادم 😁  اول ازت خون میگیرن، بعد یه محلول میدن بخوری.  بعد از یک سا ...

منم قراره ماه بعد بدم

بارداري دوممه

چقد بدم مياد از اين ازمايش😭

با صد فریب و حیله😈 عکسش به ماه دیدیم 🌚نقد را به نسیه دادیم 💵در تب بخواب رفتیم

محلولی که میدن شیرینه، و آزمایش تحمل گلوکز هست. پرستاره گفت بعضیا بالا میارن... اگه بالا آوردی از اول باید انجام بشه. ولی برای من که مشکلی نبود. 

چقدره هزینه ش این آزمایش؟

یکی از دوستام میگه یه ازمایش دادم ۳ تومنه 

خواستم ببینم این همونه

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

منم قراره ماه بعد بدم بارداري دوممه چقد بدم مياد از اين ازمايش😭

چرا اخه

محلولی که میدن شیرینه، و آزمایش تحمل گلوکز هست. پرستاره گفت بعضیا بالا میارن... اگه بالا آوردی از او ...

عه کلا پس دوبار خون میگیرن؟

یساعت بعد خوردن محلول دومیو میگیرن؟

ی دوستی اینجا گفتن چهار بارخون میگیرن

چقدره هزینه ش این آزمایش؟ یکی از دوستام میگه یه ازمایش دادم ۳ تومنه  خواستم ببینم این همونه

والا من کل آزمایشای ۷ ماهگیم که اینم جزوشون بود شد ۳۱۲ تومن. من بیمه هم نیستم و آزاد بود...

آزمایش عفونت ادراری، تیروئید، ویتامین D، بقیشم فک کنم CBC و همین آزمایش قنده بود. 

عه کلا پس دوبار خون میگیرن؟ یساعت بعد خوردن محلول دومیو میگیرن؟ ی دوستی اینجا گفتن چهار بارخون میگ ...

خودم بودم 😁

۴ بار خون میگیرن. 

۱ بار قبل محلول خوردن، ۳ بار بعدش