2777
2789
عنوان

عمل بینی

27 بازدید | 3 پست

بچه هااا من ۵،۶ ساله میخوام بینیمو عمل کنم واقعا اعتماد به نفس ندارم خسته شدم دیگه بینیم خیلی بزرگ نیس پایینش گوشتیه ولی نه اونجوووری…دیگه خسته شدم دوس دارم سریع تر عمل کنم … دکتر سامانو مدنظر داشتم سه سال پیش اینا ولی دیدم خیلی مصنوعی شده کاراش…دوسم پیشه شاهین صحرایی عمل کرده قشنگ و طبیعیه…نمیدونم چیکاکنم دیگه 😭الانم ازنظر تایمی اینا وقت دارم عمل کنم فقط

فقط اگه صبرت زیاده این کارو بکن چون تا یکسال باید دماغتو‌نادیده بگیری و برات مهم نباشه مدلش.کسایی که وسواس دارن و دائم ایراد میگیرن نباید عمل کنن چون مریض میشن و افسرده

یاشاسین آذربایجان💓✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اگه صبرت زیاده این کارو بکن چون تا یکسال باید دماغتو‌نادیده بگیری و برات مهم نباشه مدلش.کسایی که ...

اخه الانم میگم دماغم اونجوری نیس تو چشم باشه اصلا ولی من باهاش کنار نمیام تا عمل نکنم اعتماد به نفس ندارم مخصوصا تو عکسا ، همینجوری بد نیس باز🤣