2777
2789
عنوان

عمل بینی

27 بازدید | 3 پست

بچه هااا من ۵،۶ ساله میخوام بینیمو عمل کنم واقعا اعتماد به نفس ندارم خسته شدم دیگه بینیم خیلی بزرگ نیس پایینش گوشتیه ولی نه اونجوووری…دیگه خسته شدم دوس دارم سریع تر عمل کنم … دکتر سامانو مدنظر داشتم سه سال پیش اینا ولی دیدم خیلی مصنوعی شده کاراش…دوسم پیشه شاهین صحرایی عمل کرده قشنگ و طبیعیه…نمیدونم چیکاکنم دیگه 😭الانم ازنظر تایمی اینا وقت دارم عمل کنم فقط

فقط اگه صبرت زیاده این کارو بکن چون تا یکسال باید دماغتو‌نادیده بگیری و برات مهم نباشه مدلش.کسایی که وسواس دارن و دائم ایراد میگیرن نباید عمل کنن چون مریض میشن و افسرده

یاشاسین آذربایجان💓✌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اگه صبرت زیاده این کارو بکن چون تا یکسال باید دماغتو‌نادیده بگیری و برات مهم نباشه مدلش.کسایی که ...

اخه الانم میگم دماغم اونجوری نیس تو چشم باشه اصلا ولی من باهاش کنار نمیام تا عمل نکنم اعتماد به نفس ندارم مخصوصا تو عکسا ، همینجوری بد نیس باز🤣