2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 53 پست
خب خداروشکر خوبه تاخیرش کمه کار درمانی بردی؟؟

نوزاد شما چند کیلو اومد قد چقدر ؟

نه من خواهرم پزشکه بهمون میگه چیکار کنیم وگرنه نیازی به کار درمان نداره 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کیلو بود قدش هم ۳۵

ای فداش بشم الان چند وقتشه 

هر سوالی داشتی بپرس من خیلی سختی کشیدم تا بچه ۴ ماهه شد 

ازم بپرس اوکی خواستی موبایلم هم میدم هر موقع خواستی سوال بپرس 

پسر شما الان چه کارایی انجام میده؟ گردن گرفته؟ پسرم فعلا هیچ کار خاصی انجام نمیده

عزیزم چیزی نیومده منم فرستادم لطفا قبول کنید و پیام بدین و اینکه الان چند کیلوعه و قدش چقدر ؟

الان ۳ ماه و سه هفته هستش  دیر نشه دردش بیشتر بشه

عزیزم بچه منم پپتی میخوره الان 15 ماهشه و تز وزن خبری نیست هنوزم رفلاکس داره و گاهی انگار داره زور میزنه. شما چیکار کردین جه شیری میدین بهش؟ عزیزم من خیلیییییی تحقیق کردم شیرخشکی ک سبک باشه و وزن هم بده سیمیلاک توتال کامفورت هست ولی برای بچه هایی ک الرژی کم دارن استفاده میشه. اگه دفع خون نداره خواستی ی امتحان بکن ببین چه جور میشه. من چون بچم سابقه دفع خون داره حتی شیرش رو عوض کردم ب جز اسهال و دفع خون تب هم کرد، میترسم بااینکه بزرگ شده تست کنم اما شما بکن. در مورد ختنه هم عزیزم مخصوصا چون بچت نارسه حتما ختنش کن یعنی چی ک بزاری ب اختیار خودش بچه من کامل هم بود یک ماهگی دکتر گفت باید زودنر ختنه بشه وگرن ادرار برمیگرده ب کلیش چون مجراش تنگ بود و اینکه ختنه نکنی مستعد عفونت میشه. اما اول بزار وزنش خوب بشه بعد نگران دردش نباش هرسنی باشن درد دارن دکتر گفت ب من چون کوچیکه زود حلقش میفته ولی هم خیلی درد داشت هم ده روز طول کشید تا افتاد 6،7 ماهه ک شد ببرش

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
عزیزم بچه منم پپتی میخوره الان 15 ماهشه و تز وزن خبری نیست هنوزم رفلاکس داره و گاهی انگار داره زور م ...

ممنونم عزیزم ختنه کردیم و ۶ روزه افتاد ولی بچم آب شد 

شیر خشکم میترسم عوض کنم چون بالا میاورد با شیر خشک های عادی و از دماغش میومد پنیرک گیر می‌کرد و بچه خفه می‌شد