من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عزیزم بچه منم پپتی میخوره الان 15 ماهشه و تز وزن خبری نیست هنوزم رفلاکس داره و گاهی انگار داره زور میزنه. شما چیکار کردین جه شیری میدین بهش؟ عزیزم من خیلیییییی تحقیق کردم شیرخشکی ک سبک باشه و وزن هم بده سیمیلاک توتال کامفورت هست ولی برای بچه هایی ک الرژی کم دارن استفاده میشه. اگه دفع خون نداره خواستی ی امتحان بکن ببین چه جور میشه. من چون بچم سابقه دفع خون داره حتی شیرش رو عوض کردم ب جز اسهال و دفع خون تب هم کرد، میترسم بااینکه بزرگ شده تست کنم اما شما بکن. در مورد ختنه هم عزیزم مخصوصا چون بچت نارسه حتما ختنش کن یعنی چی ک بزاری ب اختیار خودش بچه من کامل هم بود یک ماهگی دکتر گفت باید زودنر ختنه بشه وگرن ادرار برمیگرده ب کلیش چون مجراش تنگ بود و اینکه ختنه نکنی مستعد عفونت میشه. اما اول بزار وزنش خوب بشه بعد نگران دردش نباش هرسنی باشن درد دارن دکتر گفت ب من چون کوچیکه زود حلقش میفته ولی هم خیلی درد داشت هم ده روز طول کشید تا افتاد 6،7 ماهه ک شد ببرش