2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی دوست داشتم زود ختنه کنم پسرمو ولی نشد الان ده ماهشه هنوز ختنه نکردم.یک سالگی چطوره به نظرتو ...

منم سواله برام واقعا 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
@درمسیرخدا    

سلام عزیز دلم اصلا نگران نباش، به نظرمنم خیلی زوده،اصلا عجله نکن، دوستم بچشو بخاطر یسری مسایل پزشکی 4 سالگی ختنه کرد... همچین دردی هم نداره نهایت چند روز، الان به صلاح نیست ختنه کردن شایراد.... بازم میگم اصلا نگران نباش.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام عزیز دلم اصلا نگران نباش، به نظرمنم خیلی زوده،اصلا عجله نکن، دوستم بچشو بخاطر یسری مسایل پزشکی ...

ممنونم فدات شم 

بله چشم حتما طبق نظر دکتر میرم جلو 

من اگه پسردار بشم به هیچ عنوان ختنش نمیکنم.به این پیج سر بزن عزیزم

منم دوس دارم به سلیقه خودش باشه ولی خب ار عفونت میترسم و از باباش که حرف زیاد میزنه 

منم دوس دارم به سلیقه خودش باشه ولی خب ار عفونت میترسم و از باباش که حرف زیاد میزنه 

اینا همش دروغهه،مافیای پزشکیه،90درصد اروپاییا ختنه نشدن ،عفونت دان؟قرن 21که بهداشت حرف اول رو میزنه این حرف ها درست نیست. برو توی همون پیج تا اطلاعات علمی بر اساس مقاله های معتبر رو ببینی

اینا همش دروغهه،مافیای پزشکیه،90درصد اروپاییا ختنه نشدن ،عفونت دان؟قرن 21که بهداشت حرف اول رو میزنه ...

من خودممم دوس دارم پسرم خودش تصمیم بگیره 

مث سوراخ کردن گوش که اگه دختر داشتم تصمیم و به عهده خودش میزاشتم 

الانم واقعا نمیدونم چیکار کتم 

البته ختنه میکنم 

چون همسرم روانیم کرده 

سلام عزیزم حال پسرتون چطوره؟ خوب وزن گرفته؟ منم ۲۹ هفته زایمان کردم

سلام عزیزم 

مبارکه 

انشالله صحیح و سالم فرزندتونووو بغل کنید بله بهتره پسرم خب ولی یکمی عقب تر هست از نوزاد های هم ماه خودش که متاسفانه خیلی ناراحت کنندس مخصوصا برای منه وسواس فکری 

سلام عزیزم  مبارکه  انشالله صحیح و سالم فرزندتونووو بغل کنید بله بهتره پسرم خب ولی یکمی ...

ممنون عزیزم

الان پسرتون چن ماهشه و وزنش چقدره؟

منم انقد استرس این تاخیر حرکاتشونو دارم که خدا میدونه

ممنون عزیزم الان پسرتون چن ماهشه و وزنش چقدره؟ منم انقد استرس این تاخیر حرکاتشونو دارم که خدا میدو ...

4 ماهشه 

چاره ای نیست درست میشه‌کم کم 

ولی رفتاراش با اینکه ما کلا باهاش بازی می‌کنیم حرف میزنیم حرکات کار درمانی می‌کنیم ۳ ماهه هستش