2777
2789
عنوان

دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 42 پست
بابام هیجوره راضی نمیشه  خانواده شوهرم داییم و عمم مطمئنا پشتما بهشون بگم به نظرت

پدر و مادر شوهرت هر چقدر وانمود کنن با توان ته ته قلبشون حق رو به بچشون میدن ولی ظاهرا چاره ای نداری

اول مشکلتو حل نت بعد با خونوادت آشتی کن حتما

میدونی یه جورایی تو یه دوراهی موندم تو این ۶ سال دوستی همیشه خوب و مهربون بود ولی بعد ازدواج ..... ...

البته که عادت میکنه... اخلاق مردا تو نامزدی و دوستی با وقتی که زیر یه  سقف رفتنین خیلی فرق میکنه... 

اگه خانوادش آدمای خوبین، حتما به یکیشون که قابل اعتماده و راز داره بگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونین چیه تگه یکی خیلی از خوشیش بگه همه میگن پز میده اگه یکی ازغمش بگه همه میگن تخلیه و الکی کاش ...

نه خب واقعا متاسفم حق هیچ خانومی نیست ان شاالله مشکلتون حل شه روی آرامش ببینی عزیز دل

باید بهشون بگی 

سلام خوبی ببخشید مزاحمت شدم دوست عزیز

زنگ زدم امروز طرفای ظهر به پدرشوهرم گفتم 

اومد خونمون و در رو با کلید یدک باز کرد(دو تا خونه دارن یکیش رو داده ما توش زندگی کنیم)

کلی عصبانی شد و زنگ زد به شوهرم و گفت مگه بی کس و کار گیر آوردی اینقدر وحشی شدی من با ۴۸ سال عمر تا حالا به قصد دعوا و کتک انگشتم به آرزو(مادرشوهرم)نخورده اونوقت تو انقدر دور برداشتی که دست رو زنت بلند میکنی ۲۶ سالته تو این ۲۶ سال یبارم کتکت نزدم ولی داری کاری میکنی با وجود زنت کتکت بزنم سارینا خونه من میمونه تا تو آدم شی

بعدم گوشی رو قطع کرد و به منم گفت وسایلاتو جمع کن میریم خونه ما 

منم بهش گفتم دایی ببر منو پیش بابا

گفت بریم یکم استراحت کن بعد ناهار حرف میزنیم

منم دیگه چیزی نگفتم وسایلامو جمع کردم رفتم خونشون 

شوهرم از اون موقع کلی پیام داده و تهدید کرده الان شاتشو پایین میزارم

پدرشوهرمم گفت:فقط یبار فرصت بده بهش من خودم آدمش میکنم ولی فعلا  کوتاه نیا تا من خودم بهت بگم اگه یبار دیگه اذیتت کرد خودم به بابات زنگ میزنم.

حالا نمیدونم چیکار کنم

تا با یکی زیر یه سقف نری نمیتونی بشناسیش 

مخصوصا مرداا

حالا که پشیمونه این یه بار کوتاه بیا یه کلید یدک داشته باش همیشه ایشالله که دیگه اینجور اتفاقی نیافته 

تو هم که میگی دوسش داری یه بار ببخشش 

ولی اگه یه سری دیگه زد درجا برو پزشک قانونی شکایت کن

قرن قجر نیس که بشینی خونت کتک بخوری 

باباتم بالاخره ببینه داری درد میکشی اذیت میشی میبخشتت

تا با یکی زیر یه سقف نری نمیتونی بشناسیش  مخصوصا مرداا حالا که پشیمونه این یه بار کوتاه بی ...

خودمم همین فکرو کردم من زندگیمو راحت نساختم که راحت از دستش بدم

ولی میخوام چند روز صبر کنم تا یکم به خودش بیاد

چه سناریوی آشنایی 🥺

وقتی میدونی چاره ی دیگه ای جز موندن نداری باهاش دهن به دهن نشو ،وقتی آرومه باهاش حرف بزن،قلقشو بگیر دستت ،

خودتم سرزنش نکن چون وقتی تصمیم می‌گرفتی از نظر خودت بهترین تصمیم بوده ،تو از اینده خبر نداشتی ، پدر مادرت هم یه مدت که بگذره باهات آشتی میکنن 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

جو گیر شده شوهرت بخاطرش تو روی خانوادت وایسادی فکرده عن کدوم کونه سخت بگیر بهش فکر کنه قصد برگشتن نداری بترسونش ولی اگه واسه دفعه دوم خدای نکرده تکرار کرد دیگ ازش نگذر 

این سری ام بذار خیلییی اذیت بشه حداقل ۱ هفته نرو خونه ات

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

به بابات پیام بده پیامارو که میخونه بالاخره دلش به رحم میاد... چه پدرشوهر خوبی ایول ولی قشنگ بچزونش حالا که خونواده شوهرتم پشتتن عالیه

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750