2789
بله اگه پودر استخوان بریزه نقاحتش درد داره

نه من پودر استخوانم زدم درد نداشت فقط امپولش درد داشت.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من پودر استخوانم زدم درد نداشت فقط امپولش درد داشت.

خب جراحی رو نمیفهمی 

اگه پودر استخوان هم کم باشه بازم خوبه

ولی در کل پودر استخوان چون استخوان سازی میکنه بدون درد ممکن نیست بگذره

خب جراحی رو نمیفهمی اگه پودر استخوان هم کم باشه بازم خوبهولی در کل پودر استخوان چون استخوان سازی میک ...

بعدشم دردی نداشتم از کشیدن دندونم خیلی وقت بود میگذشت و تحلیل لثه داشتم ولی بازم با ژلوفن دردی حس نکردم بعدش.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

اصلا درد ندارع من دوتا انجام دادم دندون دو عالی بود و دردش کم اصلا چیزیی متوجه نمیشی بعدش ک سری می‌ر ...

درسته.خود دکتر دارو و دهانشویه میده البته.

من خيلى ميترسم از دندونپزشكى اگه واقعا راضى بودى اسم كلينيكشو بگو

منم میترسیدم ولی از موقعی که کارمو دکتر محمودی انجام دادن واقعا دیگه ترسی ندارم و خیلی راضیم حتما برو پیششون مطمئن باش راضی برمیگردیدکتر حامد محمودی ۰۹۱۰۰۱۹۴۹

من خيلى ميترسم از دندونپزشكى اگه واقعا راضى بودى اسم كلينيكشو بگو

وقعا راضیم برو با خیال راحت منم میترسیدم ولی الان دیگه نمی ترسم☺️☺️دکتر حامد محمودی سمت قیطریه هستن شمارشونم ۰۲۱۹۱۰۰۱۹۴۹

سلام. ایمپلنت اگر توسط دکتر باتجربه انجام بشه و مواد و قطعات مورد استفاده اورجینال و باکیفیت باشن، مشکلی ایجاد نمیشه و روند درمان هم به سرعت طی میشه. من شنیدم ایمپلنت بایوتم که یه ایمپلنت کره ای هست، خیلی خوبه. هم قیمتش و هم کیفیتش.